Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Lov oceli pokračuje

Дата: 21.09.2020 13:06:28
View PostBery_CR, on 20 September 2020 - 09:49 AM, said: Sstyx, jen takovy dotaz...  Kdyz je nejaka akce celkem rozumne nastavena a hraci to pochvali, tak proc to WG musi hned v pristim vydani nejak zazdit, aby se na to zase nadavalo ? Na to ve WG existuje nejaky zvlastni predpis ? :hiding: Vzdyt na tom, ze je neco zabavne, neni snad vubec nic spatneho ? Takze proc se to musi pokazde domrsit tak, aby to byl zase jen otravny grind... :facepalm:   R.I.P. maratony.  R.I.P. Tank Rewards

Sstyx: Vše není jen o zpětné vazbě, ale i o statistikách, jen získáme ze hry. Tyto podmínky byly velmi lehké v minulem "kole". Momentálně se maličko ztížili, ale neřekla bych, že je to "grind". Minulé kolo splněno za 1 den, to je celkém extrémně lehké.Eventy mají být také trošku o snaze nejen o jednoduchosti vzhledem k tomu, co za to lze pak získat.

View PostPepelus, on 21 September 2020 - 03:27 AM, said: Sstyx? Proč se neroztáhlo bodování aspoň do top10 když se radikálně oškubala mise na poškození? Proč jsou vůbec mise na poškození takhle stupidně nastavené? Nastřílet 5x 4500dmg. Proč to není třeba 20 misí .. nastřílej 1000 a dostaneš 25 bodů do postupu. Slabší hráči co se opakovaně neumístí do top 5 a nastřílej v bitvě třeba 500 až 1000 poškození, nebudou mít klidně i po 5-6 bitvách vůbec žádný bodový posun. Pro spoustu hráčů to bude vyloženě nezáživné, ubíjející a silně demotivující, když uvidí nějaký posun jen jednou za několik bitev ... A jaký má potom význam počítat bodování na stovky? Žádný drobný posun v bodech pod stovku neexistuje! Nejmenší možná suma bodů je 100. Smysl té hodnoty na stovky je k ničemu a zbytečný v takovém případě. To můžete klidně dvě nuly odmáznout a počítat body jen na jednotky. Když už tedy nechcete zavést drobnější sumy bodů. Slabší hráči by jistě trochu ocenili, vidět alespoň nějaký postup za každou bitvou ...   Mě opravdu připadá, že chcete hru jen znechutit co nejvíce hráčum. Děláte vše proto aby tomu tak bylo. Já a prakticky každý koho osobně znám a hraje hru je z vašeho "vylepšování" jen víc a víc znechucen. Několik už jich s hrou seklo definitivně ... jednoduše neunesli vaše "vylepšování" hry. Ono totiž né každé "vylepšení" je opravdu vylepšení. Já už jsem taky omezil hraní té vaší "vylepšené" hry na naprosté minimum. Před pár měsíci jsem hrál víc aktivně v podstatě jen díky tank rewardu. Podmínky byly jakštakš přijatelné. Bohužel tank reward už jste taky "vylepšili".  Takže mě tentokrát do hry nenalákal zpět. Jen jsem uzřel ty přestřelené podmínky a pro jistotu jsem to vzdal rovnou z fleku. Takže díky vaší stupidní filozofii odrazujete a ztrácíte obyčejné hráče. Ono by šlo nastavit podmínky eventů rozumě pro normální lidi. Jenže kde se nechce, tam ani kuře nehrabe. Nakonec vám tady zbudou jen skalní příznivci kteří si to vaše šikanování nechaj líbit.   Jednoduchou logiku a zdravý rozum je třeba mít a aktivně používat ...

Sstyx: Většinou ne všechny změny jsou ihned aplikované. Občas se změny mohou (ne nutně) zobrazit v další sezóně a ne kole. Další sezónu to může proto být úplně jinak.Eventy nehraje tolik lidí jako public, zase kdyby to každý splnil hned první den, může se stát, že se pak do bitvy jiný hráč nedostane, protože prostě nebude dostatek hráčů. Vždy je za tím víc věcí než jen ty první na pohled zřetelné. Každopádně tohle "přerozdělení" misí předám výše. S hráči komunikuji každý den, s různými komunitami, jenž třeba nechodí na všechny platformy. Na jednom streamu je hóhlas pozitivní, na druhém naopak negativní. Záleží na skvadře hráčů. Je důležité pamatovat i na to, že odměny nemají být jen tak zdarma za hezký úsměv (klidně bych to brala :D ) , ale jako odměna za nějakou aktivitu. Čím lepší odměna, tím samo je potřeba větší aktivita. Tak je to všude.

View PostRagyinar, on 21 September 2020 - 04:59 AM, said: Sstyx zbiera spetnú vezbu ale len dobrú,za tú má bonus k výplate. Náreky už asi ani nečíta a nedajbože ešte napísať nejaký výstup na centrálu. Však to je ruská firma tam otrávia človeka keď je proti systému.

Sstyx: Kéž by to bylo tak jednoduché, ovšem bohužel máš o mé práci a feedbacku velmi zkreslené informace. Přesněji úplně mylné.

Реклама | Adv