Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Victor Kislyi o budoucnosti World of Tanks

Дата: 05.04.2016 10:50:23
View Postubighost, on 04 April 2016 - 06:36 PM, said: Evidentně nevíš, o čem mluvíš... Arty už byla nerfnutá tolikrát, že se divím, že ji ještě někdo hraje. Většinou takhle nejvíc brečí noobové, kteří se neumí krýt a manévrovat a stojí uprostřed pole... Podle tvých statistik se řadíš mezi ně. A ještě chvíli mi vykládej, jak je hra za arty strašně jednoduchá a že celou hru jenom mačká levý tlačítko... Věřím, že takto tu arty hraješ, pokud ji tedy hraješ, jenže takhle se moc úspěšně hrát nedá... Naopak bych pro artyny zvedl získané zkušenosti za bitvu, protože tak jak jsou teď jsou k smíchu, nebo spíš k pláči, obzvlášť u top tier artyn. A nějakou realitu sem prosím netahej, to je k smíchu. Dělostřelectvo by v reálu nikdy nestálo tak blízko, mapy mají úhlopříčku max okolo 1300m a reálné dělostřelectvo mělo maximální dostřel okolo 10-20km. Takže pokud bys do toho tedy chtěl rýpat, tak navrhuji udělat od středu mapy kružnici o poloměru řekněme 3km a arty bude sedět po obvodu této kružnice a ostřelovat mapu pěkně z dálky, nešla by spotnout, ani zničit. Myslím, že by to mohlo tankisty donutit se víc hýbat, aby dřív vystříleli protivníka, než je uhlodá dělostřelectvo.

Kayi4ek:   Jak říkám. Artyny jsou nevybalancované z obou stran. Ať už sedíš v normálním tanku a z nebe ti to přistane za 1500 ani nevíš jak. Zároveň jsou nevybalancované pro hráče, který sedí v artyně, protože je u nich hrozně moc cítit vliv RNG na hru. Plně doměřené střely, které letí na kraj výseče atd. Za mě je dobře, že se s tím bude něco dělat. A "donucení" arty hráčů jako první counterovat nepřátelské artyny je podle mě dobrý krok vpřed.

View Postkocour100, on 04 April 2016 - 07:19 PM, said: Ok tak si přeložme toto video do jazyka normálních lidí. Výchozí situace: Bělorusko, hlavní stan WG, porada top managerů. manager1: Pánové ukazuje se, že WOT vykazuje pokles zisků, je to dlouhodobý trend. manager2: Chceš jako říct, že si ten raketoplán letos nekoupím? manager3: Tak jím předhoďte nějaké speciální nabídky, ať se více utrácí. manager1: To už děláme dlouhodobě a nějak to ochabuje, lidi prostě odmítají utrácet. Manager2: A co by jako chtěli? Teď si mohli koupit za 100 éček k pětiletému výročí suprovní prémka nižších tierů. Manager1: No víte, hráči dlouhodobě volají po vyvážení hry, omezení vlivu artyn, férovém MM, a hlavně odstranění nefér módů. Manager2: Znovu: A co by jako chtěli? Teď si mohli ti lempli koupit za 100 éček k pětiletému výročí suprovní prémka nižších tierů. Manager3: Ok tak jako přijdeme s novou politikou, že jsme je jako 5 let neposlouchali a teď jako že budeme. Naslibujte všechno co chtějí, hlavně ať zase nakupují.                    Napovídejte jím vše co chtějí slyšet. Cokoliv, důležité je ať se prachy sypou. Manager1:  Oki, už jsme vydali video.......... manager2: No sláva, já ten raketoplán fakt chci.
  A jak to vlastně bude dál? Jak chcete vyvážit hru, kde je 400 tanků, aniž by ty tanky nebyly nakonec stejné? ? Jak chcete opravit najednou věci, na které se léta kašlalo? Tak teoreticky by to snad i šlo. Prakticky? ........ Omlouvám se za tento spam. Mě už prostě unavuje po pěti letech slyšet, jak tentokrát už konečně budou naslouchat komunitě. Kolikrát už to tady bylo? A výsledek, hra je tam kde je..... Takže kdo chce nechť věří. Dokud neuvidím výsledky, tak jím prostě nevěřím.  

Kayi4ek:   To není o změnách, které se udělají za týden. Chce to trošku času a to co teď řeknu vám bude připadat jako "korporátní žvást", ale od doby, co jsem sem nastoupil se přístup ze strany Minsku a developerů opravdu výrazně změnil. Doufám, že ke změnám dojde.  

View PostAve_Brutus75SK, on 04 April 2016 - 07:38 PM, said: Sluby sa slubujú lebo na to nemajú !!!Za 6 rokov sa zastavil vývoj hry!

Kayi4ek:   Vývoj hry se zastavil? :)  

View PostVaclavK, on 04 April 2016 - 07:43 PM, said: Přeju Wargamingu, aby se jim to povedlo. Bohužel o přidání skillu do MM nepadlo ani slovo, takže dál budou zřejmě bitvy 1:15 apod ...

Kayi4ek:   Skill based MM se s konečnou platností přidávat nebude.  

View PostLokoh, on 04 April 2016 - 07:49 PM, said: Zhlédnul jsem to promovideo a fakt zírám......! To jsou naprosto neuvěřitelný kecy. Něco takovýho jsem snad slyšel před lety od nějakého agenta prodávajícího Herbalife.... Victor vůbec nevěděl co má říkat a jen narychlo vyblábolil obecný nicneříkající plky. Oni vůbec nevědí co mají dělat a zřejmě fakt vysychá potok peněz. Že je blbost vykládat teď něco o znovuvyvážení, je pro mne jasný. Museli by vyndat ze hry hafo tanků, které tam zoufale nacpali za poslední rok. Jak např. vyvážit japonský kisny ? Kromě toho, že budou z papíru, tak budou ještě magnetický a budou přitahovat i střely, které míří jinam ? Nad vyvážením, RNG a MM jsem už zlomil hůl..., jsem přesvědčen, že to spravit nejde, museli by to vystavět téměř od začátku. Ale úplně nejhorší zážitek mám z toho, že neumí ani ten marketing. Když už pustili do světa takovéhle video, tak jsou fakt věky za opicema. 

Kayi4ek:   Japonské tanky jsou vybalancované. Čelně jsou sice tvrdý oříšek, ale jakmile se k nim dostaneš a nalepíš se jim na bok, končí. A dalším balančním nástrojem je jejich pohyblivost. Mají sice čelní pancíř, mají obrovská děla, ale op nejsou, díky pohyblivosti.  

View PostKrakonosh75, on 04 April 2016 - 08:01 PM, said: Hraju od closed bety, takže už něco pamatuju.... Každá hra musí z něčeho růst. do hry jsem dal tak 2k éček. Ale pamatuju, jak Viktor sděloval v jednom feedbacku, že komu se hra nelíbí, je idiot a ať to nehraje. No, idiot sice nejsem, ale dal jsem na něj. Teď si Viktor uvědomil, že mu to přerostlo přes hlavu, 4k zaměstnanců se nedá ukočírovat a navíc klesly příjmy, tak si řekl "vylezu a něco jim nakecám, nasypu si popel na hlavu a bude to dobrý". Ale my vážně nejsme idioti, pane Kislý. Takže budu velmi pozorně sledovat, jak se daří vaše teze uplatnit v praxi. Pak možná přijdou další éčka.

Kayi4ek:   Mě by zajímalo, kde se bere ta informace o tom, že klesají příjmy ;)  

View Post_Imperium, on 04 April 2016 - 08:26 PM, said: No, tak uvidíme, jak to myslí vážně s tím nasloucháním hráčům. :P Například mnoho hráčů na EU si myslí, že by se měla v Pařížské pobočce ukončit ta nekonečná párty. Od vrátného až po toho joudu, který na tý pobočce šéfuje a posílá zfalšované reporty o spokojenosti hráčů vejš. :)  Nevím, jestli to sem už někdo postnul, ale takové malinké srovnání fungování kreativity mozkového trusu v EU a NA k oslavě výročí. http://ritastatusreport.live/2016/04/04/5th-anniversary-specials-eu-vs-na/#more-6393   Do výročí zbývá pár dnů, ale jestli se v Paříži probudí z kocoviny??  To bude malý zázrak... :D

Kayi4ek:   *zahazujíce láhev tequilly začíná psát* Zfalšované reporty o spokojenosti hráčů? :) Jsem zvědavý, co se tady ještě dozvím :ohmy:    

View PostFrost_DeatH, on 04 April 2016 - 08:54 PM, said: AD2: zavedťte globálny reporting, keď už chcete hráčov zapojiť....tak ich zapojte priamo.    jedna vec je si pokecať s malou skupinou youtuberov a slabý report od komuniťákov a druhá keby ste dotoho zapojili i hráčov, čo už majú čo to odhrané 20k+ bitiek.   predstava:    prebehne kolo 2 týždne kde zozbierajú komuniťáci z fóra názory, spíšu to najčastejšie ... dáte 1 týždeň na lajkovanie (prípadne dislike) , na vyjadrenie zo strany hráčov, ku každému návrhu. link by sa zobrazil len hráčom s osobkom 8k+ , či kudne pravidlo bitiek, kedy by hráč už mal  niečo najazdené a nevyjadrovali by sa neznalci. (link sa zobrazí na webe)   potom získate predstavu od hráčov.

Kayi4ek:   To, co píšeš je sice hezké, ale co hráči s osobkem 8k-? Víš, kolik jich tu na fóru je a konstruktivně se vyjadřují? S tou druhou částí souhlasím a klidně to budu dělat. Chtěl jsem rozjet menší projekt brainstormingu, kdy bych bral některé hráče na TS a diskutoval s nimi o návrzích, které by předkládali. ty nejlepší byhc posílal dál. Můžeme to spolu zkusit, ale je podle mě nesmysl brát v potaz pouze hráče s 20k+ bitvama. Já osobně mám něco kolem 13k bitev. Je proto můj názor méněcenný?  

View PostIdahou, on 04 April 2016 - 08:57 PM, said: Tak pokud někdo nemá čas/sílu/chuť na to 13ti minutové video, na armoredpatrol.com udělali menší výtah: http://thearmoredpat...-tanks-players/   In short : WG admits they did mistakes and didn’t really listen to the players, so they changed their strategy 9.14 is the example of their new strategy and is considered as success since it’s globally positive Some people got put away, some came back, especially two persons who worked on the game and “made a game that everyone liked” : Slava Makarov and Sergei Burkatovskiy 10 “old” premium tanks will be buffed (“not good enough”, “not comfortable to play”;) Rampage mode will be “gone for good” in the next update, but some of the mode’s mechanics can reappear into the game in the future Rebalance is a very huge project for WG now, it’s considered before doing anything important. Making each nation and vehicle type “unique” is included, it’s a “global rebalance” : their use, shooting distances, speeds, rotations (new physics are taken into account) The previous “error fix” was an error : “If the matchmaking is disliked, then we will just fix it. If they don’t like a map, then let’s delete it” Time will be taken, so the rebalance will be done “nicely” and won’t “break the whole system” “Everyone hates arty, except those who play them”, so it will be rebalanced as well, while taking into account maps, changes to maps, other classes, shooting distances, the matchmaker, etc About the matchmaker’s rebalance, “there are no easy solutions like +/- 1 level” or “one tier platoons”. They are good ideas but should be seen with the tanks’ rebalance Only positive remarks and feedback system : we should be able to just select a player, congratulate and send. Dynamic platoons are part of this logic. “Facebook-style” is simple and has been “added on the list” The global rebalance could come next year Victor is happy to be where he is and that WG is where it is. They have ups and downs with Rubicon, this is why “we discuss and that some aren’t happy”. Victor is happy in general to be in a gaming company which is making games he loves (strategy games, combat games, tactical games, teamplay games, happy to be playing these games and to make business out of it Conclusion : WG’s critical error was to not listen to players. “Now players are not viewed as just buyers but as part of the game, as important as vehicles, maps and physics”. “Happy players” is a kind of motto for them now. When looking at WG people with philosophy, it can be seen they are “magicians who are putting together in the right balance this challenge and happiness for you”   Obecně - je těžké říct, jestli to jsou kecy, či jestli myslí vážně. Každopádně nějaké změny očekávám. U nás v EU to nebude tak znát, protože paříšská pobočka efektivně utlumí všechno pozitivní a zesílí to negativní co k nám jde, ale je to hra kterou máme rádi (nebo u ní minimálně trávíme hodně času ) a ten základ se asi nikdy měnit nebude. Mě ovšem dost, jakože dost, znepokojuje to údajné zaměření na spokojené hráče. Nějak si při tom až moc vybavuju zombíky sedící v rohu mapy, co vystřelí jednou za pět minut a na konci napíšou "gg". Rebalance starších premíáků ovšem vítám, stejně tak jako obecný rebalanc. Psal jsem to už několikrát, ale ty stále opakující se a protěžovaný stroje mě už docela otravujou. Tak se snad dočkáme změny i v tomhle a můžeme doufat i v nějaký ten mód por lichý tiery

Kayi4ek:   Obecně - je těžké říct, jestli to jsou kecy, či jestli myslí vážně. Každopádně nějaké změny očekávám. U nás v EU to nebude tak znát, protože paříšská pobočka efektivně utlumí všechno pozitivní a zesílí to negativní co k nám jde, ale je to hra kterou máme rádi (nebo u ní minimálně trávíme hodně času ) a ten základ se asi nikdy měnit nebude. Mě ovšem dost, jakože dost, znepokojuje to údajné zaměření na spokojené hráče. Nějak si při tom až moc vybavuju zombíky sedící v rohu mapy, co vystřelí jednou za pět minut a na konci napíšou "gg". Rebalance starších premíáků ovšem vítám, stejně tak jako obecný rebalanc. Psal jsem to už několikrát, ale ty stále opakující se a protěžovaný stroje mě už docela otravujou. Tak se snad dočkáme změny i v tomhle a můžeme doufat i v nějaký ten mód por lichý tiery   Vysvětli mi, prosím, jedinou věc. Jak může EU pobočka negativně utlimit něco, co přijde do hry? Snad si nemyslíš, že bychom měli jinou verzi hry než na RU/NA serveru. To video je primárně o hře ... o in-game balancu a úpravách. Jak jsi napsal, je to hra, kterou máte rádi. Hra. Omáčka kolem je jen omáčka, zkus nad tím popřemýšlet ;)  

View PostMrCogu, on 04 April 2016 - 09:38 PM, said: Všetky ruské medká v HD len na 140 tku budeme čakať ešte ďalšie tri roky ;) Hlavne treba pridávať do HD čka tier II a III tak isto artyny bože môj keby zamestnali vo WG čku jednu inteligentnú bytosť jednu jedinú...

Kayi4ek:   Podle toho, co píšeš jsi inteligentní, tudíž bys měl pochopit, že jsou lidé, kteří hrají i nižší tiery, tudíž by bylo nefér vůči všem hráčům přidávat do HD pouze modely vysokých tierů.  

View Postw3cko, on 04 April 2016 - 10:17 PM, said: WG je jen dalsi E-Shop,kde si jako bonus muzete zahrat :child: jednotna barva vsem a bude klid po hladu    poradna ochrana neco jako punkbuster a pulka lidi konec

Kayi4ek:   E-shop, který můžeš hrát úplně zadarmo ;)  

View PostIdahou, on 05 April 2016 - 07:27 AM, said: Jinak opět k tématu - zrovna dneska tam naskočilo jako týdenní mise +50% k xp a kreditům pro hráče s méně jak stovkou bitev. To není ta správná budoucnost pro WoT. Proč by měl nováček co to teď zapnout být během chvíle na tieru 5? Aby pak byl ztracenej a musel si zaplatit premko, premiák nebo rovnou kredity?  Neuvěřím, že se orientují na hráče, dokud se tohle nezmění a nezačnou se aspoň trochu starat o vstup nováčků do hry. Low tiery nemají bejt trampolínou na kterou naskočí a šup na kvečko, kempit v rohu mapy a shořet po jednom zásahu

Kayi4ek:   V dnešní době internetu není pro nováčky nic jednoduššího, než zajít na google/youtube/twitch, kde máš materiálu víc než dost. Věčná diskuse. Pokud se hráč chce zlepšit, zlepší se, protože má kde čerpat. Pokud se zlepšit nechce, můžeš ho cpát jako husu informacema, ale dopad bude menší, než minimální. A osobně si myslím, že na tieru 2-4 se téměř nic nenaučíš, protože se nemáš od koho učit. Vedu koučing pro pár lidí a zjistil jsem, že na tieru II, III nebo IV nikoho nic nenaučíš, protože o taktice se nedá mluvit. Hra podle mě začíná od tieru VI a výš, protože ty tanky mají již jasné rysy. A osobně, když nemusím nehraju nižší tiery než devítky/desítky.  

View Postsocanek, on 05 April 2016 - 07:36 AM, said:   Ja si myslim, ze pro novacky by mely byt obdobne mise, jako jsou na Stuga, T28 HTC atd. Akorat orientovane na tier 1-5, pro hrace do 5000 bitev. Zadani misi by melo odpovidat tomu, ze jsou to vyukove mise, odmeny taky. Mit mise na xp a kredity pro novacky je.... no jak pises, trampolina k vyssim tierum. Kde nebudou stastni ani novacci, ani stari hraci.

Kayi4ek:   Problém je v tom, že přijde zástup "veteránů" a začne si stěžovat na to, že nováčci mají mise a oni nic. To je smutná realita.  

Реклама | Adv