Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Odstranění vybraných vozidel z prémiového obchodu

Дата: 24.05.2015 18:48:46
View Postreaper2702, on 23 May 2015 - 05:38 PM, said: Wyshi jako sorry...  

Wysch:   Tak ještě jednou. Sorry, jsem pako, ale ve chvíli, kdy jsem ti odpovídal, jsem a) myslel, že oba myslíme portál (ano, jsem idiot, ale prosím, upřímně, denně mám ve vzkazníku třeba i desítky soukromých zpráv a snažím se na všechny odpovídat, ale někdy jsem prostě idiot a zprávy smotám dohromady) b) zkontroloval obsah prémiového obchodu, který jsem měl v AJ - neboť v angličtině chyba není.   Později po odeslání zprávy jsem zjistil, že v ČJ je tam vskutku chyba, a tak jsem ti napsal, že "a jo, sorry, máš pravdu..." a zadal požadavek k opravení.    Prosím, pokud mi nevěříš, pokud si myslíš, že jsem se rozhodl tě dále ignorovat, nemohu ti nijak dokázat, že tomu tak není. V mém vzkazníku (upřímně hodně zaplněném) se zpráva jeví z tvé strany jako nepřečtená a žádnou další reakci od tebe nemám.   Ještě jednou se ti omlouvám, chápu, že ti to nijak den nezlepší, cítíš se nyní ukřivděný, nebo jsi "salty" z jiného důvodu, ale pokud chceš dále sdílet mou soukromou poštu, prosím tě, abys to již nedělal.   

View Postreaper2702, on 23 May 2015 - 06:40 PM, said: A ja myslim ze to ma smysl do nich sit, bud si vydobyjou trochu prav nebo se na to muzou rovnou vykalet, takhle ze sebe nechavaji delat akorat skot.

Wysch:   Znovu platí, že pokud máš zájem zlepšit situaci české komunity v Paříži, hledáme komunitního manažera. Bohužel ze své pracovní smlouvy nejsem schopen ti sdělit podrobnosti o tom, jaké mám povinnosti a práva. Sorry. Jsem vázán pracovní smlouvou, kterou hodlám dodržovat. Věřím, že na mém místě by ses zachoval stejně.    Šít do nás můžeš, jak je libo, ale nijak ti to nepomůže. Upřímně si myslím, že ti to naopak spíš uškodí.     

View PostIdahou, on 23 May 2015 - 06:29 PM, said: To už mi příjde fakt moc a upřímně nevidím důvod proč vůbec provozovat comunitáky, když stejně nemůžou skoro nic a většinu práce za ně zastane mod. Mě totiž příjde, že jsou tu jen od toho aby dělali soutěže o pár goldíků a jednou za čas napsali nějakej raport z fora (což mimochodem před lety dělali i modi). Upřímně si teď nedokážu vybavit, kdy comunitáci poskytli nějakou relevantní informaci dřív než se zjevila na portále nebo rita/ftr blogu. A klidně si to, komunitáci, vemte ve zlém, ale prostě nevidím smysl vašich pozic..

Wysch:   Já vím. Možná už to není vidět, ale býval jsem taky hráč a taky jsem se ptal, kde jsou ti komuniťáci.  Pravda je taková, že vidíte nás na fóru, že něco napíšeme, případně někteří vědí, že spravujeme sociální média, a tak na našich faceboocích vidíte další část naší činnosti.

Jenže práce na fórum, jestli vůbec, tvoří sotva čtvrtinu naší práce.  Spravování komunity není jen v tom, že přijdeš na fóra a napíšeš "díky za vaše názory, posíláme k vývojářům", nebo že přijdeme a uděláme soutěž, nebo si nás někdo pozve na stream. Drtivou většinu naší práce nevidíte, protože je to administrativa, papírování, zadávání dat, sbírání dat, plánování různých akcí malého i velkého kalibru; spousta mrňavých detailů, které člověk člověku nedokáže vysvětlit, pokud druhý člověk nedělá management komunity v jiné firmě.   Stejně tak platí, že nejsme komuniťáci jen pro World of Tanks, což třeba mě mrzí velice moc. Jsme dva komuniťáci na šest Wargaming her a všechno to, co děláme u WoTka, musíme dělat i u dalších her a jejích komunit.    Proto nás s nástupem nových her z produkce WG.net není tolik vidět na fóru, proto už nestíháme dělat soutěže, atd. atd. atd. A stejně jako výše platí, že některé podrobnosti své pracovní pozice zkrátka nemohu sdílet.    Možnost pomoci nám má kdokoliv a kdykoliv a jsme za každou pomoc strašně vděčni, protože pokud mám být upřímný, zkrátka není v našich silách být 100% na fóru a všechno stíhat pokrývat.  Pomoci nám můžete jakkoliv, třeba i tím, že při sepisování svých názorů, nápadů a postřehů budete věcní, konkrétní, vstřícní, tolerantní vůči tomu, že bohužel není v naší moci okamžitě všechno změnit. Wargaming je v současné době ohromný kolos s jádrem vývojářské skupiny v Minsku (případně jinde dle hry) a stejně tak například z Paříže očividně není možno spravovat např. stránky prémiového obchodu.   Jsme taky hráči, jsme taky lidé, a i když to nevypadá, máme naše hry rádi a opravdu se snažíme, abyste je měli rádi i vy - i když se něco nepodaří, i když se někde stane chyba, i když třeba já osobně udělám chybu. Doufám, že to jednoho krásnýho dne všichni uvidí.  :)    

Реклама | Adv