Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Supertest Haberleri: Ruinberg Değişiklikleri ve İmparatorluk Sınırları Düzenl...

Дата: 17.06.2020 13:11:24
vuque: Merhaba komutanlar,   Ruinberg.  Yenileme sebepleri:  Aşağıda bulunan ekip lehine güçlü, artan bir dengesizlik gözlemleniyor. 
Toplanan istatistiksel verilerin analizi sonucunda, yukarıda bulunan ekip için pozisyonları dengelemek amacıyla şu değişiklikleri kontrol etmek istiyoruz. Ancak olağan savaş şablonunu korumak ve tamamen simetrik hale getirmemek istiyoruz. 
Tüm değişiklikler genelde şehri etkilemekte.  Değişiklik şeması: (mini harita) 
  9__after.png9__before.png10__after.jpg10__before.pngminimap_Ruinberg.jpg Eklenenler: 
Önceki testin ardından, etkisiz olduğu ortaya çıktığından 8.1 ve 8.2 değişiklikleri iptal edildi. Diğer değişiklikler kaldı. Ufak kasabadaki görsel dağınıklık ve yok edilebilir küçük engeller temizlendi. 
Ayrıca eski düzenlemelere 9. ve 10. maddeler eklendi.  madde madde değişiklikler:  1. Yukarıda bulunan ekibin KMT'leri için şehirlere, yollara ve konumlara çeşitlilik eklemek amacıyla bir yerleşim alanı açıldı. Aşağıda bulunan ekip için açık yerleşim alanlarında benzer konumlar mevcut. Bu sayede ek oyun alanı elde edildi ve haritanın sol üst köşesindeki güncelliğini yitirmiş çıkmaz sokak kayboldu. 
2. Atış noktalarına sahip hasarlı bina (alt üs yakınındakine benzer). 
3. Yukarıda bulunan ekip için merkezi tapınak binası yerine konumlara sahip ek bir geçiş var. Bu, savunmadaki ekip açısından taarruza geçen düşmanları meydanda tutma veya daha uzak konumlara karşı savaşma ile ilgili yeni olanaklar oluşturmakta (alçakta bulunan ekip için meydandaki klasik dar boğaz kaldırılmadı). 
4. Bu noktalarda bulunan bina kenarlarına setler eklendi. 4. noktadaki ilk set hem aşağıda hem de yukarıda bulunan ekipler tarafından kullanılabilir. 
5. Yerleşim alanının konturları kenarlarda daha çıkıntılı olacak şekilde düzeltildi. Bu da yakınlarda daha fazla konum alınmasını sağlıyor. 
6. Aşağıda bulunan ekibin geçidine ateş edilmesini sağlayan bir konum eklendi. 
7. Küçük değişiklik. Engel görevi gören yanmış araç gövdesi kaldırıldı. 
8. Duvarlardaki mazgal delikleri kapatıldı. Bir "balkon" kaldı. 
9. 8. noktadaki balkondan ve bazı diğer ateş hatlarından siper almayı sağlayan birkaç bina eklendi. 
10. Ufak bir set. 8. balkondan siper almayı sağlayan ancak diğer hatlara ve KMT ateşine açık olan tehlikeli bir konum. 
Haritanın artan boyutu için "+" simgesi ile yaklaştırma özelliği. 
10.1 Harita boyutu üstteki bataklık noktası doğru arttı. Bu değişikliğin esas amacı, geçiti yukarıda bulunan ekip için harita merkezinden uzaklaştırmak, bu yerlerde tespit etmenin önemini azaltmak ve aşağıdaki üs için benzer olanaklara sahip konumlar oluşturmak. Şehir ile yeşil alan arasında gidip gelmek artık daha kolay.  Öncesi/Sonrası:
  1__after.jpg1__before.png2__after.jpg2__before.png3__after.jpg3__before.png4__after.png4__before.png5__after.png5__before.png6__after.png6__before.png7__after.png7__before.png8__after.png8__before.png9__after.png9__before.png10__after.png10__before.pngruinberg_minimap.jpg   İmparatorluk Sınırları  Yenileme sebepleri:  Haritanın genel koridor tarzı tasarımı, hatlar arasında zayıf bağlantı, haritada manevra yapma şansının olmaması ve aşağıda bulunan ekip lehine avantaj.  1. Orta ve hafif tankların hattı manevra yapmaya daha çok olanak sağlayacak şekilde yenilendi. Ayrıca haritanın merkezindeki geçitler arasında bir bağlantı oluşturuldu (Alan #4).  2. Tank avcısı konumu ağır tank alanından (#5) ve yeni açık alan (alan #6) üzerinden geçiş üzerinde daha fazla kontrol sağlayacak şekilde yenilendi.  3. 5 numaralı alana giren ağır tanklar için süreyi dengelemek adına bir köşe kesildi.   4. Haritanın merkezindeki geçit genişletildi. 4. ve 5. alanlar (geçitlerdeki) arasındaki arazi düzlendi. Dağın dışında artık ağır tanklar (alan #5) için savaş alanına doğru bakan ateş hatları var. Arazi daha rahat oynanabilecek şekilde değiştirildi. 1 numaralı Alandan siper eklendi.   5. Ağır tanklar için savaş alanı tamamen yenilendi. Aşağıda bulunan ekibin avantajları ortadan kaldırıldı. Genel arazi daha kolay araç sürebilecek şekilde düzlendi.  6. Harita kenarındaki hat tamamen yenilendi. Artık ağır tanklar (alan #5) ve tank avcısı konumları (alan #2 ve #7) için savaş alanına kanat saldırıları kolaylaştı.   7. Tank avcısı konumu ağır tank alanından (#5) ve yeni açık alan (alan#6) üzerinden geçiş üzerinde daha fazla kontrol sağlayacak şekilde yenilendi. 

  1.1___after.png1.2__after.png1__before.png2__after.png2__before.png 3__after.png 3__before.png4__after.png4__before.png5__after.png5__before.png6.1__after.png6.1__before.png6.2__after.png6.2__before.png7__after.png7__before.pngminimap.jpg  

Реклама | Adv