Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Oyun pay2win mi?

Дата: 21.10.2017 14:40:05
View Post1998okan1204, on 20 October 2017 - 03:14 PM, said:   hatırlıonmu handless rene  o olayda nasıl kucuk cocuğu savunuyordu. forumdakilerin sözleriyle IP  adresine bakıp cocuğu banlamışlardı. aynı şekilde bizde örnek verdik.kanıt sun dediler.forumdakiler hangi kanıtı sunmuşlardı? o 4 hesap araştırılsa sonuc ne cıkcaktı sence rahmib?

vuque:   Forumlarda şüphe oluşturacak şekilde ihbar kapsamında bir başlık açılmıştı ve bu başlık içerisindeki bilgiler tarafımca müşteri hizmetlerine iletildi. Onlar da inceleme ve hesap sahipliğinin onaylanması için hesabı bloke etmeye karar verdiler. Sonrasında da hesap sahipliği onayı yapılıp hesap açıldı.   Bu süreçte moderatör görevden alınsın, size 24 saat süre veriyorum yoksa ben yapacağımı bilirim tarzı tehditler yapıldı. O zaman da söyledik; bir çekincemiz, bir yanlışımız yok ve 24 saat beklemeye de gerek yok. Ne istiyorsanız yapın, ne açıklayacaksanız açıklayın dedik. Ne çıktı, asılsız iddialar, iftiralar, suçlamalar vs. Üstüne bir de tehdit edildik. Doğal olarak bu davranışlarda bulunan kullanıclar forumdan uzaklaştırıldı.   Sonrasında şüphe uyandıracak herhangi bir destekleyici bilgi vermeden sadece şu hesap satıldı, bu hesap satıldı gibi şikayetler yapıldı ancak bu şikayetler doğal olarak değerlendirilmedi. Varsa şüphe oluşmasına sebep olacak bir bilgi, gerekli incelemeler yapılır ve uygun görülen adımlar atılır denildi.  

View Postrenegallimard, on 20 October 2017 - 04:19 PM, said: ya şu yalancı adamlardan alıntı yapmayın.. gerçekten yalanlardan basitlikten midem bulanıyor..   o hesap satışı olaylarında ben çocuğu savunmadım, çocuğun hesabı banlansın, hatta hesap satan kebablarda banlansın diye uğraştım, o ara taf dünya haritasında 3. mü ne bişi olmuştu, türk topluluğunun imajı falan ayağına özerk üstünü örttü. .    veletin biri geliyor benim tam tersini yaptığımı iddia ediyor, göz göre göre yalan söylüyor..    yalancı insandan tiksinirim ben, cidden midem bulandı..     

vuque:   Topluluğun imajı ayağına Özerk'in üzerini örttüğü falan yok. Yukarıda açıkladığım gibi desteksiz bir şekilde ortaya iddialar atıldı, bu iddialarınızı destekleyecek bilgiler sunun, gerekli yerlere iletelim araştırılsın denildi ancak bu denileni yapmak yerine bize saldırmayı seçen, tehdit etme yoluna giden oyuncular oldu.   

View Post1998okan1204, on 20 October 2017 - 04:46 PM, said: handless rene ve saz ekibi uğraşınca sıkıntı yok biz uğraşınca perma ban.bu hayatta yancıysan dünya sana güzel.bu kolsuzda bunun bilinciyle polat alemdarlık yapıyor. rene dediğin medyadaki cem küçücük.mide bulandırır

vuque:   Yukarıda bahsettiğim gibi o konuda perma banlananlar; bizi tehdit eden, hakaret/küfür eden oyuncular. Hiç kimse hesap satışı şüphesini dile getirdi diye banlanmadı.   Konu başlığıyla alakasız bir mesaj attığım için diğer bütün okuyuculardan özür diliyorum. Bu mesajı yazıp cevap verme sebebim, eskiden olan olayları bilmeyen ve yanlış aktarımlar sebebiyle doğru olmayan şeylere inanma ihtimali olan okuyuculara doğru bilgiyi sağlamaktır.

Реклама | Adv