Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

zhoršení WoT?

Дата: 02.08.2014 12:12:35
View PostChtorr, on 02 August 2014 - 12:17 AM, said: No přátele tak za mě jde ta hra každym patchem do haje.....už to hraju nějakej patek čísla moc nesleduju tak nevím jestli sem rajče nebo ne :D Muj postřeh k MM  obří tragedie.. co se dá uhrát z HT 8 tieru proti 10 ....většinou málo  poslední dobou než se z jediným mím premiakem t34 někam doplacam kde jsem trošku krytej zbytek tymu vesele umírá někde v předu  lemings atakem. tanky ktery sem pracne vyjezdil klidně upravěj páč byly moc top viz ty ufa WT když jsem ho konečně vyexpil byl buf a vidí mě každej i na 400m . A přiznam se že hrat ted po posledním patchy je běs ... nevim jestli se houfne nahrnuli nováčci  či co se stalo  ale rany co jsem driv bodoval bud neprorazí nebo  nějaká hlaška (což mě už dovadí k zoufalství) za 0 dmg vrcholem je neprostřelení  už nekolikrat  papíroveho WT ruznych tieru i pomerně z blizka .ted pri poslední hře me  dal typek na jednu ránu pásy , munici, a co ej mi zahadou jak i optiku a ještě dmg . dřívejc sem se těšil na občasné hraní  byt byla prohra nebo vyhra ... ale nyčkon už kolikrat nemam nervy ani odjezdit nasobky. z kluků co mam kolem sebe a hrali to se na to většina už vykvajzla a byli to i veliky nadšenci ... a já už jsem teky blízko smazaní .... ještě se vratím k MM vim že t71 je spoter ale co ma spotovat když jsou ve hre 2-3 t10 medka co videj dal a jsou min videt ? daj mě na jednu dvě rany a já ani neodřu lak. kdyb se vykvajzli na HD a radši to drobet poladili udělali by dle meho nazoru lepe.lidí hraje dost  

Wysch:   1) já se klidně přiznám k tomu, že když jsem hrál, byl jsem rajče, pak po 12 tisísích bitvách přišla komunita s něčím tak super, jako byly statistiky a personální rating, a tak jsem se postupně snažil hrát líp a líp, abych unikal urážkám. Ale:   2) MM nemá vliv na to, kam a jak se tvůj tým vydá, to si pleteš pojmy. MM je systém, který proti sobě přiřazuje tanky dle své váhy, nikoliv lemmingy do jednoho týmu a ne-lumíky do druhého. 3) Kdybys nebyl líný, přečetl by sis před prvním spuštěním v EULA, že Wargaming si vyhrazuje právo "vybalancovat" tanky, upravovat je v zájmu gameplaye. A to i včetně například prémiových. Pláčeš na špatném hrobě, že ti Wargaming upravili UFO Waffenträgery, mají k tomu zaprvé právo, za druhé se vší pravděpodobností i důvody - snaží se udržovat gameplay tak, aby byl vyvážený. (Mimochodem nebyl to "buf", byl to - když už nic jiného - nerf kamufláže. 4) Nechápu, jak by nováčci mohli ovlivnit to, že neprorazíš pancíř nebo že dáš 0 dmg critical. K tomu níže. 5) Každý tank má svůj model poškození, což bys možná už po těch 12+ tisících bitvách mohl vědět, proto je možné, že dostaneš pásy, bednu s municí, optiku, k tomu ke všemu ti ještě může zdechnout člen posádky atd. Budiž taky otázka, jestli jsi ve svém papírovém UFO WT nedostal ránu HE municí. 6) Po 12+ tisících bitvách jsem i já, pomeranč, věděl, že lehké tanky neztrácejí svůj kamo faktor při pohybu, tudíž nechápu, kde jsi vzal to, že s T71 jsi víc vidět než desítková medka.  Takové situace nastat můžou v závislosti na to, kolik křoví okolo sebe medka mají, zda střílí, zda se pohybují, zda rostlinstvo okolo nich je v určité vzdálenosti, atd., ale čekal bych, že po 12+ tisících bitvách bys už mechaniku spottování měl mít nastudovanou.   Celkově z tvého příspěvku mám dojem, že jsi spíš dodnes nepochopil základní mechaniky hry, které můžeš nastudovat na foru, na youtube, na streamech apod., a stěžuješ si na něco, co je součástí hry od začátku, co pamatuju, byť různě upravováno v rámci gameplaye (např. zmiňovaný kamo faktor TDček). Proto nechápu, že si stěžuješ, že hra má být poladěna. Možná má, možná nemá, ale na svoje "poladění" jsi nenavrhl vůbec nic, jen jsi sám všechny přesvědčil, že nechápeš mechaniky hry a že náplní tvého příspěvku v tomto vlákně je jen whine. Dal bych ti k němu sýr, ale žádný jsem dneska nekoupil.    

View PostVegan666, on 02 August 2014 - 01:13 AM, said: Dokud bude mozne, aby se delo tohle viz nase RHM uplne dole a jeho XP za to, ze celou hru blokoval spojence a jeste do nich 2x vystrelil pricems pro tym udelal 0/0 dostal tolik XP kolik dostal tak cele WOT bude i nadale smerovat do radne (_|_).

Wysch:   S tvým WN8 bych očekával, že budeš vědět, jak funguje systém získávání XP. Jistě, má svoje mouchy, ale nejde ho vychytat tak, aby stoprocentně objektivní ve sto procentech případů. Stačí pokrčit rameny a neřešit, budeš mít lepší den a hra tě bude bavit víc. Přeju hezký víkend.

Реклама | Adv