Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Naším speciálním narozeninovým hostem je E 25

Дата: 13.04.2021 14:57:41
View Postymo_CZ, on 13 April 2021 - 12:24 PM, said: Jo tak ty chceš... Ale já nic nemusím, víme? A když je to jen oznámení o stažení z prodeje, tak proč je poslední (a z logiky věci nejdůležitější;) věta formulována "Pokud jste uvažovali o pořízení E 25, teď máte poslední šanci!" ? Ty mi to jistě správně vysvětlíš. Jinak musím říct, že tvůj styl komunikace je z mého pohledu už za čarou, ale na druhé straně plně v souladu s arogantním přístupem firmy, kde je zákazník jen dojná kráva, která má jen držet ústa a krok a sypat. Takže gratulky.

Sstyx: RNG_T1LT se jasně zeptal "Prosím ťa mám hľadať článok kde to bolo jasne napísané po jeho odstránení zo stromového predaju ?" - odpověděla jsem jasně "Ano, pokud ho máš k dispozici, pak ho dolož prosím."Ty odkazuješ na jiný článek, kde je pouze a jen řečeno, že se stahuje z prodeje, ale že do budoucna bude v prodeji a nic o tom, že nebude k dostání vůbec tam není. Pokud ti tedy jde jen o to vyvolávat toxicitu a útočit na jiné, aniž bys doložil o co jsem poprosila RNG_T1LT, pak není co řešit, pokud ho nemáš k dispozici, nemusíš nic posílat, ostatně na to se ptal pouze a jen RNG_T1LT jemuž jsem i odepisovala. Z tvého pohledu může být za čarou cokoli, to neznamená, že to není fakt, jasně jsem psala, že ano, chtěla bych odkaz na takový článek od WG, jelikož nic takového prozatím nebylo doloženo.Tento případ byl doložen pouze pro Mutanta, kde hráč, který oprávněně opravoval mé informace o tomto prohlášení dokonce vše podložil a já si mohla opravdu najít, že se to v minulosti prohlásilo a do budoucna si poznamenat, že opravdu v jednom případě to tak bylo. Zaslal mi link na video, kde to bylo opravdu řečeno starými vývojáři při rozhovoru. Jasně a hlasitě musím říci, takže se to nedá splést. Na konstruktivní debatě s hráči jinak není nic "za čárou", od toho ostatně na foru i jsem. Za čárou by byl útok na jiného hráče či jiného osočovat z arogance, či mu podstrkovat něco, co nenapsal. Pokud máš pocit, že by měli snad zaměstnanci jen slepě souhlasit se vším, co hráči napíši, pak si tě dovolím vyvést z omylu. My vedeme debaty, radíme, předáváme etc, ale pokud snad máš jiné informace a chceš, abysme tedy správné info, které je dle tebe to tvé, pak je důležité to podložit, abychom se mohli opravit a mít tedy ty "pravé" info také. Je třeba si uvědomit, že ne všichni jsou zde od začátku hry a ne všichni sledují od začátku všechny změny. 

View PostDilophCZ, on 13 April 2021 - 12:31 PM, said: vždyť ti to tam píše a ty to ještě cituješ - "pokud jste uvažovali o pořízení E25, teď máte poslední šanci" .. pořízení = koupě, poslední šance = už nebude..  z hlediska spotřebitele (rozuměj koncové zákazníky, hráče) je to jednoznačné sdělení. Já samozřejmě chápu, že to byl jen další marketingový "úžasně báječný" blábol za účelem zvýšit prodeje a jo, samozřejmě je tam v textu to, že v rámci "akcí" bude znovu možné získat v prémiovém obchodě.. čeho by jsi se jako zástupce WG podle mého mínění měla chytit. Nelíbí se mi ale to dělání z hráčů trubky, že poslední šance ke koupi vlastně neznamená poslední šanci ke koupi a dodejte mi článek, kde je jasně napsáno že my jsme něco mysleli tak nebo onak a vy jste trubky co to pochopily jinak.... tady to utnu, problém je v tom, že WG nikdy neumělo nic napsat jasně a pak je strašně překvapené tím, že si to někdo vykládá tak a někdo onak. Podívej se na ty roky se opakující chyby v překladu nebo nefunkčních odkazech.. dneska T78: dva tanky v jednom - klini si na "ihned koupit" vyletí ti "stránka nebyla nalezena"... léta problém něco udělat u WG pořádně.. léta.. 

Sstyx: Ano, než se to stáhne z in-game obchodu, kde byl pokud se nepletu trvale tehdy dostupný (ve výzkumném stromě nejspíš? ) a následně i z trvalé nabídky v obchodě. - Toto je předpoklad ze článku, tehdy jsem se na fóru či jiných platformach nepohybovala.Jinak stále mi jde o to, abych tedy měla podloženo a poupravila případně svůj výrok, že jsme řekli, že nebude už nikdy v prodeji, protože i ve článku je napsáno, že nevylučujeme možnost, že bude dostupný při speciálních událostech. Z čehož tedy rozumím, že je možnost, že se do budoucna bude prodávat sem tam. - Nebo to je snad špatný předpoklad?Tedy vycházím z celého znění článku ne jen z jedné věty, kterou si mohu poupravit tak, aby to splnovalo výrok "nikdy" - což ale není pravda, protože to tam je napsáno jasně, že to může být dostupné. Ono v podstatě pokaždé, když jde E 25 do prodeje, tak se toto vyrojí, ale prozatím mi opravdu nikdo nedodal, kde že to bylo řečeno. Informovala jsem se i u kolegů, kteří jsou zde již dlouhou dobu a opravdu mi potvrdili, že se nic takového o tomto tanku neřeklo... Takže prozatím nemohu to, co jsem napsala upravit, když je to stále faktem a nemám podklady o opaku. Jeden kolega je zde opravdu dlouho a za tímto si také stojí.

Реклама | Adv