Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Sandbox 2021: Vyzkoušejte posádku 2.0!

Дата: 25.02.2021 18:41:40
View PostSRudolf, on 25 February 2021 - 01:53 PM, said: ja mam otazku. preco vyrocna posadka  100rokov takov prestane existovat   a niesu ani vo vybere faceliftov

Sstyx: Děkuju za upozornění, přednesu výše, jen doplňující dotaz, posádka se vyjezdila v akci nebo jak přesně se získala?

View Postbrucoun112, on 25 February 2021 - 01:58 PM, said: Tak já si koupím za real peníze posádku k tanku s nultým perkem abych tedy byl trochu ve výhodě a oni ji jen tak zničí bez náhrady,Fajn dejte 10 skill bodu at si mužu v uvozovkách naházet novou BIA. 

Sstyx: Update informací (již zaneseno ve FAQ ) zvažujeme možnost, kdy se nultý perk bude konvertovat také v rámci XP.

View PostSchmudla, on 25 February 2021 - 02:20 PM, said:
FAQ je výbornej, díky za něj pokud už se tam přímo vyloženě nelže tak jsou tam alespoň jenom polopravdy ...

jenom namátkou, věnovat tomu víc času je zbytečné: lež: A: Po investování 75. úrovně do  již nebudete získávat dovednostní body a veliteli se odemkne elitní postup (odborná kvalifikace) . S každou novou úrovní odborné kvalifikace získá posádka menší zvýšení ovládatelnosti vozidla. Většinou se však jedná o symbolický navýšení pro dobře vycvičenou posádku. proč: bonus za další postup přidá tuším až 20(?) bodů do ovladatelnosti, cožjsou minimálně 2 bonové ventilace, to je opravdu jenom takové symbolické navýšení a rozhodně to neotvírá nůžky mezi těmi co to zaplatí a těmi co ne ...   A: Ceny jsou ve srovnání se starým systémem o něco nižší. Pro jakoukoli operaci, jako je např. resetování dovedností pomocí kreditů, ne goldů. Všechny takové operace, které jsou přeneseny ze starého systému na nový, jsou levnějšími, když je porovnáme s cenami za jednu operaci ve starém systému posádky vynásobenými počtem členů posádky a cenou za novou posádku. proč: porovnáváte jablka s hruškama, už jsem to psal na FB : přeškolení dneska za kredity (v porovnání s cenou knížek je jakákoliv cena za toto směšná;) je 10% ze základu - tedy nějakých 40000XP, po novu bude těch 10% klidně i 1 000 000 XP (při slušném veiteli), i kdyby to byl nějaký lemrák bavíme se o vyšších stovkách tisíc ... to rozhodně není OK a ani levnější (tu ztrátu budu muset nahradit knížkama za miliony kreditů), dneska si dám pár bitev a 40k XP je na posádce hned zpátky - zde je jasný tlak na převod za goldy a to potom rozhodně není levnější než je teď (edit: ve smyslu, že teď převádět za goldy reálně nemusím, není žádný důvod).

Sstyx: Vše jsou informace od Devs, které jsou poskytnuté (a některé již pozměněné ) na základě zpětné vazby. Jak je opakovaně řečeno, vše se může měnit a nic není vytesáno do kamene.

View Postvlastenec97, on 25 February 2021 - 02:30 PM, said:   "Nultý perk neobsahuje žádné zkušenosti".... ČOO?? Hodinami strávenými s tankami si hráči vyjazdia posádky z Mirny-13 a iných eventov, často patria medzi najlepšie posádky v garáži alebo čakajú na regrut... a vy ich skonfiškujete (premeníte v inštruktori) a dáte im niečo horšie? Veď zmena, nie? :amazed:   Celý systém tých inštruktorov čo ste vymysleli úplne ničí celkom podarenú CREW 2.0. ZMAŽTE to kým nie je neskoro!   2: "vliv nové posádky na hru zvýší 1,5krát ve srovnání se starou posádkou."   A nie je to málo? Skutočne má mať posádka takýto vplyv na celú hru? Niektoré tie čísla perkov sú prepálené, ale prečo považuje WG za vhodné otvoriť medzi starou a novou posádkou tak obrovskú priepasť? Prečo? :facepalm:

Sstyx: Viz. odpověď výše: (již zaneseno ve FAQ ) zvažujeme možnost, kdy se nultý perk bude konvertovat také v rámci XP na základě feedbacku, který jsme obdrželi.

View PostKoggli, on 25 February 2021 - 02:33 PM, said: Otázečka na Sstyx. Ta finální fáze Sandboxu bude přesně znamenat co? Jako, že to vše co se teď testovalo a otestuje bude v té finální fázi najednou? Tedy zmrzačené HE granáty, posádky a další ty fičury které ještě zbývají k otestování?

Sstyx: Finální fáze by měla být ohledně testování všeho dohromady, ovšem je tu ALE. Toto bude platit pouze v případě, že vše bude finální a připravené na celkový test, pokud ne, mohou některé části chybět a otestuje se jen to, co je připravené.

View Postbrucoun112, on 25 February 2021 - 03:00 PM, said: Mám posádku vytrénovanou na nějaký tank, který nevlastním. Budu muset při konvertování posádky tento tank kupovat nebo to lze udělat bez toho? Ne, není potřeba si tank kupovat.  Postupujte prosím následovně: Klikněte na kasárny a klikněte na „nábor“. Ze seznamu si vyberte tank, který jste prodali, ale je na něj vycvičená vaše posádka. Konvertujte posádku. Vyberte si tank.     Co když mám posádku z souboju velitelu např kranvagen ale ten tank jsem zatím neměl?Stějně jako Obj 140,T-62. Potom jsem si posádku expil k ničemu když mi ji seberete.

Sstyx: Děkuji za nadnesení, zjišťuji jak tomu bude v takovémto případě.

View Postnoesek, on 25 February 2021 - 03:03 PM, said: Je již známé datum vydání? V tuto chvíli neexistuje přesné datum vydání Posádky 2.0. Naším nejdůležitějším a prioritním úkolem je nyní shromáždit veškerou zpětnou vazbu od hráčů, kteří se zúčastnili Sandboxu a otestovali navrhovaný systém posádek. Hrajte, sdílejte své názory, vyplňujte dotazníky - na základě vaší zpětné vazby podnikneme další kroky stran posádky. Nic není konečné a mnoho věcí se může změnit.     Na jakém náměstí je možné dotazník vyplnit? (není to prosím žádná osobní narážka)  

Sstyx: Dotazníky budou chodit in-game, s jejich distribucí se brzy začne. Jinak je možné zanechat feedback na našem FB, Discordu či fóru.

View Postalmandr, on 25 February 2021 - 03:04 PM, said: Reakce k FAQ: - systém tipů pomůže vybrat nejlepší schopnosti - pokud ho neupravíte, je mi líto nováčků. U 60 levelové posádky na Type 64 mi to doporučilo Coherence a open Eyes, což je ok, a pak 3 perky na pohyblivost, asi proto abych dostal talent. Zbylo 10 levelů a stejně mi to nedoporučilo maskování. To vážně nejsou dobré tipy. - instruktoři - tvrdit, že můžu zlepšit efektivitu posádky instruktory je sice pravda, ale zlepšení nechtěných perků díky náhodnému výběru ve výsledku posádku vlastně skoro nezlepší; Chuck a spol. nebudou nikdy hodnotnými instruktory, pokud k dobrému perku dostanou náhodný zbytečný - jsou degradováni na III. třídu - ceny - už to tu je - průměrná cena za přeškolení 100.000 kreditů a ztráta pár zkušeností v současném systému fakt není dražší než 500.000 kreditů a 10% zkušeností, naopak je výrazně dražší nový stav. U 60 levelové posádky zaplatím za přeškolení 7.000.000 kreditů pro zachování úrovně posádky přeškolení + víc jak 3 knížky po 2.000.000,- (nevadí mi cena, ale nesmyslná ztráta hromady expů )  - vliv posádky na bitvu - u posádek nad 70 level, spíš ještě výrazně lepších asi bude jejich výkon 1,5x lepší než je nyní; u posádek horších pod 40 level jsem přesvědčený, že budou horší než aktuální posádky - celkově mi uniká smysl, kdy dosažení použitelné posádky bude nejspíš náročnější než dřív, ale pak si můžu vytvořit supermanskou posádku (teda hlavně když vytáhnu peněženku a pořídím knížky, protože hraním to bude na vyšší tisíce bitev ;)

Sstyx: Tyto tipy jsou stále ve vývoji a mohou se měnit na základě feedbacku a dat, které k tomu budou k dispozici.Stejně tak je tomu v případě instruktorů a cen/XP etc., kdy ani toto není konečné a může se to upravovat na základě obdržených dat.

View Postmethoz, on 25 February 2021 - 03:06 PM, said:
Snaha se cenní, ale jinak je to zbytečný. Všude je vidět, že se to drtivé většine nezamlouvá (změny ano, ale takové co mají hlavu a patu) a pak si WG vylže znova 70% nebo i více procent kladné vazby. Je to akorát tak frustrace pro lidi, co to zkouší, píšou sem, co je špatně a pak je to ignorováno.   Vylepšení systému posádek ANO Posádka 2.0 NE Sandbox mi akorát potvrdil, že to je špatný a potřebuje to předělat, tohle nemůžete přece vypustit na veřejnost.

Sstyx: FAQ není nikdy zbytečný, FAQ znamená ucelený přehled odpovědí na nejčastější dotazy hráčů s tím rozdílem, že když je to v jednom postu, tak se to neztratí v tématu a každý si to bude moci dohledat.Již probíhají nějaké změny (něco již zaznamenáno do FAQ ) a opakovaně - nic není dáno, vše je ještě předmětem úprav a změn.

View PostSWAT0013, on 25 February 2021 - 03:36 PM, said:   Tohle je největší (EDITED) na celé té konverzi. Posádky s nultým perkem se dávaly jako odměny za spoustu akcí (které by jinak nikdo nejezdil nebo je jezdil v omezené míře), jako odměny za nejtěžší mise a posádky s nultým perkem se dokonce dávaly i jako marketingové lákadlo do balíčků. Celkově jste nultý perk sami zdůrazňovali jako největší přednost těchto posádek. Takže celý tento koncept náhle zahodit a ukázat hráčům vztyčený prostředníček je prostě pěkná sprosťárna od WG.   Místo toho abyste uznali, že to byla chyba, tak se snažíte obhájit krádež za bílého dne... :angry::angry::angry::facepalm::facepalm::facepalm:    

Sstyx: Viz. odpovědi výše.

View PostBynk_hero, on 25 February 2021 - 04:38 PM, said: Kde vlastne nájdem na sandboxe ten dotazník??? 

Sstyx: Dotazník se brzy začne distribuovat do herních klientů.

Реклама | Adv