Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Nový program komunitních kontributorů (Community Contributor)

Дата: 25.11.2020 19:41:54
View PostBary025, on 24 November 2020 - 05:52 PM, said: palec nahoru Sstyx a WG,chci se omluvit za špatné komentáře zde na foru kvuli této aféře :coin:

Sstyx: :medal: Děkujeme všem, za tým WG si toho velmi ceníme.

View PostMSG_Protector, on 24 November 2020 - 07:14 PM, said: A banány, které se kvůli této zlé, zlé, nepěkná věc rozdaly? Budou dotčeným zrušeny?

Sstyx: Uvidíme, ovšem nebude určitě hromadný unban všech zabanovaných hráčů za celou existenci tohoto systému. Někteří si ho zasloužili a určitě za tresty, jenž byly tento rok rozdány stojíme. V tomto ohledu moderátoři dělají velmi dobrou práci a mají naší plnou podporu. Od změny systému WP vidíme velký krok dopředu, ovšem je potřeba si uvědomit, že vše má své hranice a ty jsou jasně stanoveny. Jak někteří poznamenali, někdy jsme v tomto ohledu velmi tolerantní.Za roky minulé je potřeba nejdříve se na vše podívat. Určitě to nepovažuji za plně uzavřené téma, ale také to nepovažuji prozatím za téma, jenž je načase probírat. Až a pokud nadejde ten čas, určitě o tom bude vydána informace na našem fóru v mém informačním vlákně.

View PostClearEvil, on 24 November 2020 - 07:18 PM, said: Svitman, tak koukám, od nevhodného nicku :trollface: až "na vrchol". Tak ať se daří. :great:

Sstyx: Mohu se zeptat co je na jeho nicku nevhodného?

View PostIthron_von_Kremsier, on 24 November 2020 - 08:45 PM, said: Já osobně nesouhlasím s tím že Konvalina o svůj post byl připraven. Nemám ho sice rád pro některé jeho charakterové vlastnosti a pro to že dělá obsah pro jinou věkovou skupinu než do jaké spadám já, ale podle mne ničím neporušil pravidla pro CC a obsahem který dělá hru rozhodně propaguje. Cheatování mu nebylo dokázáno, viděl jsem ta videa která to měla dokazovat ale podle mne jsou neprůkazná, vypadají podezřele ale to ještě nemusí být důkazem že opravdu cheatoval, největším odborníkem na to nemůže být nikdo jiný než samotné WG a to prohlásilo že žádný důkaz o cheatování nemá. Komunitu on osobně nerozděloval, nikoho proti nikomu nepoštvával, to spíš komunitu rozdělili ti co jej obviňovali z cheatování ač neměli žádný důkaz kterým by to potvrdili. Kdyby takový důkaz měli pak by jej WG muselo akceptovat, ale WG tvrdilo že žádný takový důkaz nemají. A pokud chybí důkaz nelze přece někoho potrestat jenom proto že o něm někdo tvrdí že udělal něco špatného. Za mne tedy krok špatným směrem. Pokud cheatoval pak má WG říci máme o tom důkaz a proto byl z postu CC odstraněn. Ale pokud důkaz nemá pak zač jej vlastně trestá? Za to že jej někteří lidé nemají rádi? Vždyť nikdo nikoho nenutí aby sledoval obsah jakéhokoli CC. Nelíbí se mi Konvalina tak jej prostě nebudu sledovat a hotovo. Brát mu ten post CC jenom proto že jej nemají někteří hráči rádi je morálně nepřípustné. 

Sstyx: Jak bylo napsáno v mém druhém příspěvku, nadále již nesplňuje podmínky, které klademe na naše CC a CR v rámci nového programu.A ano, máš pravdu v tom, že ne každý má rád každého a není povinností každého sledovat. V tomto ohledu to určitě není důvodem pro rozvazání spolupráce z naší strany. Používání nepovolených modifikací nebylo prokázáno a také to není důvodem, pokud ano, věř mi, že bychom naší chybu uznali. 

View PostLeeroy_YOLO, on 24 November 2020 - 10:26 PM, said: :medal::medal::medal: Díky :honoring: 
Prima seznam s odkazy. Jen malá poznámečka, Klasik_ odkaz na Web a FB je stejný :) P.S.: Nejlepší dárek k 10. výročí :great:

Sstyx: Děkuji, napraveno. PS: doufala jsem, že se odkazy budou hodit :)

View Postluckyjack7777, on 25 November 2020 - 05:06 PM, said: Ahoj Sstyx.

Někdo od vás konečně kousnul do toho červivého jablka?

Doufám za sebe, že "nový" program nesklouzne zase pouze na sledování streamerů, tedy vytváření "ničeho" za účelem šíření vlastních rozumů. Osobně se mi líbil Svitmanovo přístup s tabulkou na vysvětlení nové výbavy a pomoc určit, co je lepší, což byl pěkný příklad, jak má vypadat práce někoho z vašeho teamu. Možná by bylo dobré vyčlenit jim možná stránku na webu?

Také podpora začátečníků může vypadat jinak. A naopak je také důležitá komunikace s klany a veterány.

Nechci a ani nemůžu do toho kecat, tak jenom doufám, že jste dostatečně promysleli, jak program bude fungovat a co je jeho cílem. Opravdu doufám, že to nebude jenom o sledování twiche.

Ohledně jmen jsem zvědavý na další nové tváře, popřípadě staronové.

Je to překvapení, celkem jsem zvědavý.

Udělali jste dobře. Píšeš to velmi přesně. Vaše společnost takového formátu, musí mít odpovídající kvalitu na všech frontách, ve všech ohledech a na všech úrovních. CI se buduje léta a je to výkladní skříň každé větší organizace.

Takže, ať se vám daří a lidi v teamu jsou ku prospěchu věci. GL
 

Sstyx: Mnoho osob, programů i společností se časem mění a my nejsme výjimkou. Občas změna přichází rychle jako hurikán a občas změny vyžadují čas a trpělivost.Nový program má staré i nové cíle, ovšem jsme připraveni na změny a kroky, které je potřeba podniknout pro to, aby náš program vzkvétal a rostl. Pokud jde o další body, jsme otevřeni diskuzi třeba z toho vzniknou zajímavé návrhy. Stále ale platí, že pokud někdo chce být v programu a jsou dodrženy základní podmínky, může mi skrze PM na fóru poslat přihlášku do programu, nikomu není tato šance se přihlásit odepřena. Věřím, že již brzy se nám seznam rozroste o nové hráče :)

Реклама | Adv