Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Foruma Noteikumi

Дата: 20.06.2012 09:56:07
OldFox: SVARĪGI! LŪDZU, LASIET UZMANĪGI!
INSTALĒJOT, KOPĒJOT VAI SAVĀDĀKĀ VEIDĀ LIETOJOT MŪSU SPĒLI(ES) VAI PAKALPOJUMU(S) JEBKĀDĀ VEIDĀ, JŪS PIEKRĪTAT TIKT SAISTĪTI AR ŠIEM NOTEIKUMIEM.
JA JŪS NEPIEKRĪTAT MŪSU WORLD OF TANKS LIETOŠANAS LIKUMIEM, LŪDZU, NETURPINIET REĢISTRĀCIJAS PROCESU UN PAMETIET MŪSU VIETNI NEKAVĒJOTIES, UN NEAPMEKLĒJIET MŪSU MĀJASLAPU(AS), SPĒLI(ES) VAI PAKALPOJUMU(S).
1. Galvenie noteikumi.
1.01. Lai piereģistrētos World of Tanks, spēlētājam jābūt trīspadsmit (13) gadus vecam vai vecākam, un tikai viens konts ir atļauts katrā serverī. Visi spēlētāji ir atbildīgi par savām darbībām gan publiskajā spēles čatā, gan kaujas čatā. Spēlētāji ir atbildīgi par savu kontu aizsardzību no neautorizētas piekļuves. Spēlētāji tiek aicināti uzstādīt pietiekoŠi spēcīgu paroli, kas netiek izmantota kādā no citām interneta vietnēm, kur to varētu redzēt vietnes administrators. Stipri rekomendējam neizpaust citām personām konta informāciju. Ja spēlētāja konts ir ticis uzlauzts vai pazaudēts, lūdzu nekavējoties informējiet tehniskā atbalsta pārstāvjus caur vietni http://support.worldoftanks.eu vai caur e-pastu support@worldoftanks.eu
1.02. Izstrādātāji (Wargaming.net) nav atbildīgi par katra spēlētāja darbībām, kā arī par viņu ziņām spēles čatā un čata kanālos. Spēlētāji paŠi ir atbildīgi par savām ziņām gan publiskajā spēles čatā gan kaujas čatā.
1.03. Wargaming.net saglabā tiesības izvērtēt katru situāciju individuāli. Pieņemtā darbība var būt saudzīgāka vai bargāka, nekā minēts punktos.
1.04. Wargaming.net var pārtraukt konta darbību, mainīt vai izdzēst kontu jebkurā laikā un jeb kāda iemesla dēļ vai bez iemesla, nepaziņojot konta īpaŠniekam. Konti, kas bloķēti jebkāda veida apvainojuma dēļ, ieskaitot EULA vai Šo noteikumu pārkāpŠanu, netiks atjaunoti nekādā veidā. Iemesls lielākajai daļai kontu slēgŠanas/dzēŠanas gadījumu ir bijis EULA vai citu noteikumu pārkāpŠana. Spēlētāji var paŠi atcelt jebkura sava reģistrētā konta darbību, sekojot norādījumiem mājaslapā. Wargaming.net var arī pārtraukt sniegt/piedāvāt atbalstu vai kādu pakalpojumu jebkurā laikā.
1.05. Spēlētāji, kas nolemj tikt saistīti ar Šiem vai citiem noteikumiem, piekrīt sekot tiem jebkādos apstākļos. Piedevām spēlētāji arī piekrīt, ka Šie noteikumi attieksies arī uz visiem tiem, kuriem spēlētājs būs ļāvis piekļūt savam Wargaming.net kontam vai lietotāja ID. Atļaujot izmantot sveŠu kontu, konta īpaŠnieks pats ir atbildīgs par visām sekām (ieskaitot konta slēgŠanu), kādas var būt gadījumos, ja augstāk minētā persona pārkāpj kādu no noteikumiem. Konta īpaŠniekam netiks sniegta kompensācija.
2. Liegumi, ierobežojumi un lietoŠanas apstākļi visiem spēles čatiem un kanāliem.
Jūs piekrītat neveikt nevienu no minētajām darbībām spēlējot spēli vai lietojot kādu Wargaming.net spēles čatu vai čata kanālu.
2.01. Pārmērīga nepiedienīgas un rupjas valodas lietoŠana nav pieņemama. Ir ieteicams ieslēgt cenzūras filtru. Cenzūras filtrs nav atruna pārkāpt pastāvoŠos čata un spēles noteikumus. Pārmērīga gānīŠanās tiks ierobežota.
2.02. RakstīŠana jebkādā veidā, lai mēģinātu apiet cenzūras filtru, ir aizliegta.
2.03. AizvainoŠana, uzbrukumi, personas cieņas aizskarŠana nav pieļaujama nekādā līmenī.
2.04. IesaistīŠanās rasistiskās vai nacionālistiskās sarunās, kas var tikt uztvertas kā aizvainojums kādai no nācijām, etniskajai piederībai, reliģijai vai rasei, ir aizliegta.
2.05. Norādījumi uz kādas nacionalitātes vai rases pārākumu, kā arī diskriminējoŠa propaganda jebkādā līmenī ir aizliegta.
2.06. SpamoŠana vai bezjēdzīgu ziņu rakstīŠana ir aizliegta gan kopējā čatā, gan kaujas čatā. Tas iekļauj arī lielo burtu pārmērīgu izmantoŠanu, kā arī pārmērīgu kaujas rezultātu ziņoŠanu.
2.07. DiedelēŠana/UzmākŠanās jebkādā formā ir aizliegta gan kopējā čatā, gan čata kanālos. DiedelēŠana/UzmākŠanās iekļauj: lūgumus citiem spēlētājiem pārskaitīt īsto naudu uz virtuālo maku, lūgumus pēc papildus spēles kredītiem un lūgumus pārskaitīt spēles zeltu.
2.08. Visu veidu reklāmas saistībā ar spēles kontu pārdoŠanu, maiņu vai citām iespējām, kas saistītas ar kontu pārsūtīŠanu, pārkāpj EULA un ir aizliegtas gan kopējā čatā, gan čata kanālos.
2.09. Spēlētāja personīgās informācijas izplatīŠana bez konta īpaŠnieka atļaujas ir aizliegta.
2.10. Citu spēlētāju neslavas celŠana vai nepatiesas informācijas izplatīŠana ir aizliegta gan kopējā čatā, gan čata kanālos.
2.11. Mēģinājumi izspiest informāciju no lietotājiem, ieskaitot informāciju par spēlētāja kontu, ir aizliegti.
2.12. Nelegālu aktivitāŠu, piemēram, narkotiku apsprieŠana vai norāde uz tām, ir aizliegta. Tajā skaitā arī jebkādu vulgāru, rasistisku, apvainojoŠu tīmekļa vietņu reklamēŠana vai norādīŠana uz tām ir aizliegta ar EULA.
2.13. Spēles uzlauŠanas rīku, palīgprogrammu, kaitnieciskas programmatūras vai vīrusu izplatīŠana, apsprieŠana vai norādīŠana uz tiem ir aizliegta. Ja jums ir kādas aizdomas par to, ka kāds uzlauŠanas rīks vai palīgprogramma eksistē, tiek pielietota vai arī jums ir kādas citas bažas Šajā sakarā, informējiet par to tehniskā atbalsta pārstāvjus.
2.14. ApsprieŠana vai norādīŠana uz vietnēm, kuru mērķis ir pārdot zeltu, spēles kredītus, bonus kodus vai spēles kontus, ir aizliegta.
2.15. Draudi par sabiedrotā tehnikas iznīcināŠanu, kā arī sabiedroto pozīciju atklāŠana pretiniekam, ir aizliegta.
2.16 Jebkādi mēģinājumi krāpties vai tīŠi traucēt kādam spēles notikumam, nav pieļaujami.
2.17. Draudi par slepkavību vai cita veida draudi, kas var kaitēt cilvēka dzīvībai un ir vērsti pret spēlētāju, moderatoru vai administratoru, ir aizliegti.
2.18. Visa veida reklamēŠanas ziņojumi ir aizliegti gan spēles čatā, gan kaujas čatā. Izņēmumi ir tikai ar WoT saistītie notikumi, piemēram, vadu formēŠana, rotu formēŠana, klana formēŠana. Tie nedrīkst saturēt vairāk kā trīs (3) standarta izmēra čata loga rindas un nedrīkst tikt izteikti biežāk kā reizi 15 minūtēs.
2.19. Citu spēļu pieminēŠana vai apsprieŠana, ja tās ir saistītas ar militāri-vēsturisku tematiku, ir atļauta. Ja kāds no diskusijas dalībniekiem sāk reklamēt citu produktu, diskusija ir jāpārtrauc.
2.20. Diskusijas par sociālām, reliģiskām, politiskām, nelegālām vai citām pretrunīgām tematikām, kuras var būt aizskaroŠas citiem, ir aizliegtas.
2.21. Administratoru vai moderatoru tieŠa vai netieŠa apsprieŠana spēles čatā ir aizliegta.
2.22. Jebkāda veida provocēŠana uz EULA noteikumu pārkāpŠanu ir stingri aizliegta.
2.23. Jebkādi izteikumi un citas darbības, kuras pārkāpj regulas, ir stingri aizliegtas un tiks ierobežotas.
2.24. Jebkādi mēģinājumi veidot segvārdus, lietotāju grupas vai organizēt komūnas saistībā ar organizācijām, kas pārkāpj pieņemtos likumus, ir aizliegti. Tas ietver arī Nacisma simbolus, saīsinājumus un līderus.
2.25. Autortiesību aizsargātu, patentētu vai noslepenotu materiālu vai informācijas izmantoŠana ir aizliegta. Tas attiecas arī uz jebkādu likumu pārkāpŠanu, tajā skaitā konfidencialitātes pārkāpŠanu.
3. Spēlētāju segvārdi, ikonas, attēli/video, paraksti, klanu nosaukumi un logo.
Dažiem materiāliem ar smagi aizvainojoŠu, kaitinoŠu un nepiedienīgu raksturu, kas var būt spēlētāju segvārdu, ikonu, attēlu, video, parakstu, klanu nosaukumu vai logo veidā, nav vietas World of Tanks forumos vai spēlē. Turpmākais uzskaitījums, kaut arī ir tik kopsavilkums, sniedz vispārēju izpratni par to, kādi spēlētāju segvārdi, ikonas, attēli, video, paraksti, kā arī klanu nosaukumi un logo nav akceptējami World of Tanks vidē:
Spēlētāju segvārdi, ikonas, attēli un video, paraksti, klanu nosaukumi un simbolika, ...
3.01. kas satur apvainojumus, personiskus uzbrukumus un aizskar cieņu.
3.02. kas ietver nesalasāmus vārdus, saīsinājumus.
3.03. kas jebkādā veidā ir rasistiski vai nacionālistiski orientēti un var aizskart kādu no nācijām, etniskajām piederībām, reliģijām vai rasēm.
3.04. kas jebkādā līmenī cildina kādas rases pārākumu vai arī satur diskriminējoŠu propagandu.
3.05. kas ir aizskaroŠi pret invalīdiem vai cilvēkiem ar kādām slimībām.
3.06. kas ir saistīti ar seksualitāti, pedofiliju, dzimumu apvainojumiem; satur apvainojumus saistībā ar kādu cilvēka ķermeņa daļu.
3.07. kas satur vardarbību, pārmērīgu asiņu daudzumu vai ir vulgāri.
3.08. kas atsaucas uz nelegālām vai atkarību izraisoŠām substancēm vai to lietoŠanu.
3.09. kas daļēji vai pilnībām satur ar autortiesībām aizsargātu materiālu vai simbolus.
3.10. kas satur atsauces uz paŠlaik lielākajām reliģijām un to tēliem, piemēram, vārdi Dievs, Jēzus, Allāhs un citi.
3.11. kas satur logotipus, simbolus, emblēmas vienā vai otrā veidā saistītas ar organizācijām, kuras pārkāpj vai arī agrāk ir pārkāpuŠas paŠreizējos likumus un regulas un var izsaukt spēcīgu, negatīvu reakciju vai asociācijas, vai arī kurināt nacionālu/reliģisku/etnisku naidu.
Piemēram, Nacistu simbolika dažādās variācijās, abreviatūras un zīmes (14/88, 420, SS) vai to līdzīgi stilizējumi (piemēram, 55), kā arī Nacisma līderu vārdi un uzvārdi.
3.12. kas ir saistīti ar negatīvām politiskām vai vēsturiskām personībām. Galvenokārt saistībā ar visiem tiem, kuri tikuŠi starptautiski tiesāti par noziegumiem pret cilvēci. Arī saistībā ar tiem, kuri lielākajā daļā cilvēku izraisa pretīgas vai ar cieŠanām saistītas asociācijas, kā arī saistībā ar paŠreiz eksistējoŠo teroristisko organizāciju pārstāvjiem.
3.13. kas negatīvi attēlo projekta moderatorus, darbiniekus vai administratorus.
3.14. kas vienā vai otrā veidā pārkāpj Galalietotāja licences līguma (EULA) noteikumus.
...vai arī tādi, kas tieŠi vai netieŠi ir aizliegti (Tajā skaitā arī tīmekļa vietnes, kas satur augstāk minēto). Ja spēlētāju segvārdi, ikonas, attēli, video, paraksti, klanu nosaukumi un logo pārkāpj noteikumus, spēlētāja konts var tikt modificēts, tam piemērota kāda soda sankcija vai arī tas pilnībā var tikt slēgts. Turklāt administrācijai ir tiesības dzēst vai pārveidot jebkurus lietotāju segvārdus, klanu nosaukumus, attēlus, spēlētāja ikonas vai klana simbolus, kas tiek uzskatīti par nepiemērotiem forumā vai spēlē.
Piedevām pārlieku gari paraksti forumā nav atļauti. Paraksti nedrīkst pārsniegt divas teksta rindas. Ja limits tiek pārkāpts, elementi no paraksta var tikt izņemti bez paskaidrojumiem un spēlētāja kontam var tikt piemērotas soda sankcijas. Spēlētāji drīkst ievietot attēlus savā parakstā, bet to izmērs nedrīkst pārsniegt 468x100 pikseļus (garums x augstums). Paraksti var saturēt animācijas, bet tās nedrīkst būt kaitinoŠas.
4. NeatbilstoŠa izturēŠanās spēlē.
SekojoŠas darbības spēlē ir aizliegtas:
4.01. TīŠa komandas biedra bruņutehnikas bojāŠana (uzbrukums komandas biedram).
4.02. TīŠa komandas biedra bruņutehnikas iznīcināŠana.
4.03. TīŠa komandas biedra bruņutehnikas bloķēŠana (no priekŠas un no aizmugures).
4.04. TīŠa komandas biedra bruņutehnikas bloķēŠana no vieniem sāniem, ja bruņutehnikas otrs sāns atduras pret fiksētu, neiznīcināmu objektu, kas neļauj brīvi kustēties.
4.05. TīŠa savu komandas biedru pozīciju atklāŠana pretiniekiem caur spēles čatu vai balss komunikāciju.
4.06. Botu, automātisko klikŠķinātāju, makrokomandu, peles un tastatūras ierakstītājprogrammu vai jebkādu citu līdzīgu metožu lietoŠana, kas var palīdzēt palielināt kredītu un pieredzes daudzumu bez piedalīŠanās vai arī ar pasīvu piedalīŠanos kaujās.
5. Noteikumu izpilde.
Automātiskā „Anti-TK” ziņoŠanas sistēma ir sistēma, kas aktīvi skenē spēles log datnes, meklējot spēlētājus, kuri masveidā nodarījuŠi bojājumus savas komandas biedru bruņutehnikai vai arī ar nodomu to iznīcinājuŠi.
5.01. Balstoties uz kauju log datnēm, noteiktā laika periodā, parasti vairākas dienas, sistēma meklē spēlētājus, kas piekopuŠi draudzīgas uguns atklāŠanu vai komanda biedru bruņutehnikas iznīcināŠanu. Aprēķini ir visai sarežģīti un galvenais faktors, kas tiek ņemts vērā, ir bojājumu, kas nodarīti sabiedrotajiem, attiecība pret kopējo bojājumu summu.
5.02. Ja augstākminētā attiecība konkrētajam lietotājam pārsniedz noteiktu, fiksētu robežvērtību, sistēma identificē lietotāju kā pārkāpēju, jo tā galvenie uzbrukuma mērķi ir bijuŠi sabiedrotie.
5.03. Ja veikto bojājumu attiecība Šādam spēlētājam pārsniedz koeficientu, kas radīts, lai noteiktu robežu starp tīŠu un netīŠu uzbrukumu sabiedrotajam, Šāds lietotājs tiek identificēts kā kārtības traucētājs un nonākt izslēgŠanas sarakstā .
5.04. Aprēķinot bojājumu attiecību, vērā tiek ņemtas tikai kaujas ar sabiedroto bojāŠanas vai iznīcināŠanas gadījumiem.
5.05. Saistībā ar automātiskās „Anti-TK” sistēmas ievieŠanu, pret pārkāpējiem tiek pielietoti zemāk minētie sankcijas:
*. Pirmā lietotāja kā pārkāpēja noteikŠana noved pie 3 dienu ilga spēles konta lietoŠanas aizlieguma.
*. Otrā lietotāja kā pārkāpēja noteikŠana noved pie 10 dienu ilga spēles konta lietoŠanas aizlieguma.
*. Vairākas lietotāja kā pārkāpēja noteikŠanas reizes noved pie pastāvīga spēles konta lietoŠanas aizlieguma.
5.06. Automātiskā „Anti-TK” sistēma nav radīta, lai aizstātu Tehniskās Atbalsta dienestu. Sistēmas mērķis ir padarīt Šī dienesta darbu vieglāku. Sarežģītākos gadījumus Tehniskās Atbalsta pārstāvji vēl joprojām izskatīs individuāli.
Automātiskā Anti-Botu ziņoŠanas sistēma ir sistēma, kas aktīvi skenē spēles log datnes, meklējot spēlētājus, kas lieto automātiskos botus, klikŠķinātājus, makrokomandas, tastatūras vai peles ierakstītājprogrammas vai jebkādas citas līdzīgas metodes, kas ļauj palielināt kredītu un pieredzes daudzumu bez piedalīŠanās vai arī ar pasīvu piedalīŠanos kaujās.
5.07. Gadījumus, ja lietotāja log datnēs tiek pamanītas vienreizējas vai īslaicīgas automātisko skriptu (botu programmatūras) lietoŠanas pazīmes, lietotāja konts tiek rūpīgi pārbaudīts no administrācijas puses. Konta īpaŠnieks var tikt informēts, aizsūtot speciālu paziņojumu uz reģistrēto e-pastu.
5.08. Gadījumos, ja lietotāja log datnēs tiek pamanītas masīvas vai ilgstoŠas automātisko skriptu (botu programmatūras) lietoŠanas pazīmes, lietotājam uz nenoteiktu laiku tiek liegta iespēja izmantot spēles kontu. Pastāv iespēja, ka nākotnē aizliegums tiek atcelts, bet tikai pēc tam, kad administrācija veic pilnīgu bruņutehnikas, sasniegumu, līdzekļu (kredītu) un izpētes atgrieŠanas sākotnējā stāvoklī, izņemot premium bruņutehniku, premium aprīkojumu, premium lādiņus un zeltu.
5.09. Automātiskā Anti-Botu ziņoŠanas sistēma nav radīta, lai aizstātu Tehniskās Atbalsta dienestu. Sistēmas mērķis ir padarīt Šī dienesta darbu vieglāku. Sarežģītākos gadījumus Tehniskās Atbalsta pārstāvji vēl joprojām izskatīs individuāli.
5.10. Administrācija nenes atbildību par jebkādām starpklanu attiecībām. Tās ir tikai un vienīgi klanu līderu, to palīgu un virsnieku atbildības sfērā. Rūpīgi izvēlieties klana biedrus (it seviŠķi norīkojot tos atbildīgiem amatiem). Norīkojot klana biedru atbildīgam amatam, klana līderis tādā veidā parāda savu pārliecību par konkrēto biedru. Klana biedri no savas puses apstiprina klana noteikumus un regulas ar paŠu klanā iestāŠanās faktu. Jāpiezīmē, ka konflikta gadījumā klana iekŠienē informācija par klana kasi (vai tamlīdzīgām lietām) netiks atklāta.
6. Spēlē veikto pārkāpumu ziņoŠana
Sakarā ar automātiskās pārkāpumu sistēmas ievieŠanu (komandas biedra bruņutehnikas bojāŠana, iznīcināŠana) administrācija vēlas pievērs uzmanību sekojoŠai informācijai: sakarā ar Šīs sistēmas ievieŠanu lietotāju sūdzības par Šāda veida pārkāpumiem netiks ņemtas vērā.
No Šī brīža visi sodi par sabiedroto bruņutehnikas bojāŠanu vai iznīcināŠanu tiks piemēroti automātiski bez Tehniskā Atbalsta dienesta darbinieku iejaukŠanās. Sistēma ir pielāgota, pārbaudīta vairākas reizes un patlaban darbojas stabili. Tāpat mēs vēlamies vērst jūsu uzmanību uz to, ka liels faktoru skaits, saistībā ar dažādām pārkāpumu situācijām, ir ņemti vērā.
Visas prasības, kas saistītas ar sistēmas uzlikto banu noņemŠanu vai soda periodu samazināŠanu, tiks ignorētas.
Papildus informācija par automātisko pārkāpumu ziņoŠanas sistēmu ir atrodama Šajā lapā:
Automated Anti-TK Reporting System
7. Oficiālā valoda.
7.01. Spēles galvenajā un rotu lobija čatā oficiālā valoda ir tikai angļu valoda. Citu valodu lietoŠana nav atbalstāma. Spēlētājiem, kuri vēlas sazināties dzimtajā valodā, tas jādara čata kanālos, kas izveidoti speciāli attiecīgajām valodām.
7.02. Spēles kaujās priekŠroka tiek dota angļu valoda, taču citas valodas ir pieļaujamas. Lūdzu, esiet toleranti pret tiem, kuriem ir grūtības sazināties angļu valodā.
8. Svarīgi/Dažādi.
8.01. Atkārtoti pārkāpumi jebkurā noteikumu sadaļā, iekļaujot augstāk minētās, visbiežāk tiks sodīti ar pastāvīgu spēles konta bloķēŠanu un/vai foruma konta bloķēŠanu.
8.02. Šī politika nemainās atkarībā no valodas. Jebkuri izteikumi, angļu valodā vai citā, tiks pārbaudīti Šo noteikumu kontekstā.
8.03. Spēlētāji var vērsties ar jebkuru jautājumu pie Tehniskā Atbalsta pārstāvjiem (foruma un spēles banu jautājumus ieskaitot) caur:
Vietni http://support.worldoftanks.eu, vai arī e-pasta adresi support@worldoftanks.eu.

Реклама | Adv