Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Adventní kalendář 2014

Дата: 01.12.2014 23:47:46
View PostKaspery, on 01 December 2014 - 10:33 PM, said:   Jakozeby nekdo jenom protoze je rare trpel v takovem kramu? Mam PzIV S a kdyz jezdim tyhle T tak ho potkavam stejne tak casto... je taky "rare"? Ne je to proste jenom vergl...

Karlie:   No, dle mého je ten tank výrazně lepší, než jakýkoliv jiný tank na tieru V. Pravda, může to být má pocitová záležitost dle mého herního stylu. PzIV S je tier VI, který má na svém tieru konkurenci v podobě tanků jako Cromwell nebo chcešli prémiový Type 64 (oba dle mého dost OP stroje na VI tieru), tedy si najde kupce spíše mezi zastánci německé linie, ať už třeba kvůli posádce, ale rozhodně ne pro svoje nadprůměrné vlastnosti, je to pouze poměrně příjemný mix mezi německým střeďákem a těžákem na VI tieru. Tedy určitě si pro jiný herní styl své příznivce najde, ale každého okouzlit nemusí. Pokud ti KV-220 přijde jako krám, nemám v úmyslu ti to vymlouvat a zcela akceptuji tvůj osobní názor.  

View PostUniKitty_CZ, on 01 December 2014 - 10:42 PM, said: View PostKarlie, on 01 December 2014 - 09:25 PM, said: "Rare" je v tom, že jeho procento výskytu na serveru je "rare" s ohledem na jeho dlouhodobou nedostupnost, daný tank obvykle i něčím vyniká. A pokud se jeho dostupnost krátkodobě umožní, je třeba, aby se z "rare" nestalo "common". Umožněním koupě a zároveň přiřazením k nějakému balíčku s vyšší hodnotou se tato věc koriguje. Pokud by cena byla nižší, z tanku by se lehce stalo "common" a lidé, kteří si jej pořizovali jako "rare" by propukli v "rage" a "riot" :izmena: Ne, že by v to takto nepropukli jiní, ale holt si tento balíček koupí jen ten, kdo tank skutečně chce nebo ten, kdo chce obsah balíčku a ocení "rare" tank. Ten, kdo ho skutečně nechce, si ho pořídí i za tuto částku, ten, kdo si ho nepořídí, ho zjevně až tak moc nechce.   No a poslední... ze zdejší diskuze se ukázalo, že kdyby byl tank řekněme v balíčku za 20EUR, zjevně by ho koupil každý druhý, ale skutečně byste chtěli tank, který by najednou měl každý druhý, což by zároveň ovlivnilo jeho funkci ve hře a stal by se z něj jen další tank z technického stromu? Takže ve finále byste chtěli tank za 20EUR, který by ovšem neměl každý druhý, ale ideálně jen vy... zde se jisté schodneme, že celá věc naráží na kámen, s kterým nelze pohnout.   Jo? Něco jako KV-220? Super RARE tank který nikdy, ale NIKDY nebude v nabídce? Něco si připomeňme - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/327216-kalendar-zimnich-prekvapeni/page__st__1320__pid__6789314#entry6789314   Nejdřív bylo v nabídce za cca 1500 Kč, pak cca za 800 Kč (to jsem si jí koupil já) a potom se v září rozdávala zadara. A to dostává fráze Super Rare totálně po hubě, protože když jsem to viděl že bude zadara měl jsem chuť se na celý tanky vykašlat. Hádám že BT-SV čeká úplně ten samý konec. Takže proč si ho kupovat když ho stejně jednou dostaneme zadara. Logika ze zkušenosti.  A od kdy celému WG vadí že je komunita naštvaná?

Karlie:   Jo? Něco jako KV-220? Super RARE tank který nikdy, ale NIKDY nebude v nabídce? Něco si připomeňme - http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/327216-kalendar-zimnich-prekvapeni/page__st__1320__pid__6789314#entry6789314   Nejdřív bylo v nabídce za cca 1500 Kč, pak cca za 800 Kč (to jsem si jí koupil já) a potom se v září rozdávala zadara. A to dostává fráze Super Rare totálně po hubě, protože když jsem to viděl že bude zadara měl jsem chuť se na celý tanky vykašlat. Hádám že BT-SV čeká úplně ten samý konec. Takže proč si ho kupovat když ho stejně jednou dostaneme zadara. Logika ze zkušenosti.  A od kdy celému WG vadí že je komunita naštvaná?   No a víš kolik lidí ho "zadara" dostalo? ;) Ono to až tak "zadara" nebylo... bylo pro to třeba něco udělat a věř mi, že to udělalo dost malé procento lidí. Ten tank se stále v bitvách vyskytuje zcela výjimečně.A jak jsem psala, pokud se cena balíčku sníží, je třeba hlídat množství prodeje. Přesně jak říkáte, je před námi ještě 23 dní, tedy ne každý využije hned první nabídky, každý si rozmyslí, co skutečně chce, potřebuje nebo využije. My jen u těchto tanků hlídáme, aby se neprodalo víc, než chceme a tank měl stále svou hodnotu. Jak říkám, hraju tier V poslední dva měsíce dost často a ten tank jsem nepotkala ani jednou...a pokud si pamatuju, ani po té akci jsem ho v bitvách nijak často nezahlédla... S BT-SV je to totéž, buď dotyčný riskne, jestli se neobjeví v nějaké pro něj lepší nabídce - nebo třeba levnější nebo ho chce tolik, že to riskovat nechce nebo ho jednoduše nechce. Na nás je jen ohlídat výši prodaných balíčků, aby tank byl stále unikátní.  

View PostKarlie, on 01 December 2014 - 09:25 PM, said: "Rare" je v tom, že jeho procento výskytu na serveru je "rare" s ohledem na jeho dlouhodobou nedostupnost, daný tank obvykle i něčím vyniká. A pokud se jeho dostupnost krátkodobě umožní, je třeba, aby se z "rare" nestalo "common". Umožněním koupě a zároveň přiřazením k nějakému balíčku s vyšší hodnotou se tato věc koriguje. Pokud by cena byla nižší, z tanku by se lehce stalo "common" a lidé, kteří si jej pořizovali jako "rare" by propukli v "rage" a "riot" :izmena: Ne, že by v to takto nepropukli jiní, ale holt si tento balíček koupí jen ten, kdo tank skutečně chce nebo ten, kdo chce obsah balíčku a ocení "rare" tank. Ten, kdo ho skutečně nechce, si ho pořídí i za tuto částku, ten, kdo si ho nepořídí, ho zjevně až tak moc nechce.   No a poslední... ze zdejší diskuze se ukázalo, že kdyby byl tank řekněme v balíčku za 20EUR, zjevně by ho koupil každý druhý, ale skutečně byste chtěli tank, který by najednou měl každý druhý, což by zároveň ovlivnilo jeho funkci ve hře a stal by se z něj jen další tank z technického stromu? Takže ve finále byste chtěli tank za 20EUR, který by ovšem neměl každý druhý, ale ideálně jen vy... zde se jisté schodneme, že celá věc naráží na kámen, s kterým nelze pohnout.

Karlie:   Ukaž :wub:

View Postelisadelvan, on 01 December 2014 - 10:42 PM, said:   Presne,ja si ten kram KV220 vyjezdil ...dikybohu ze sem ho nekupoval.Nejede to ,nestrili to,snad jen trochu lepsi pancir,vydelek...k smichu,s cimkoli na 5T i  s prohrou mam vic.

Karlie:

Реклама | Adv