Форум без ограничений (За неигровые ссылки - бан)
#309648 Максим Беляев 11 янв 2022, 08:53
Кто владелец пневматического оружия Hatsan, приходилось ли уже менять какие-то запчасти? Мне нужна газовая пружина на 150 атмосфер, где можно ее найти?
Если хотите сэкономить можно на барахолке города поискать, возможно кто-то под разборку продает, но не факт, что такая вам долго прослужит, лучше уже на новые запчасти менять. А вообще, посмотрите ассортимент в магазине Zosoptic.ru, думаю у них есть пружина для хатсан альфа , ассортимент большой, не все успел в каталоге осмотреть.
#310471 ZAIINKA 08 авг 2022, 10:06
Это на самом деле сейчас для многих стало актуальным вопросом
#313622 Agoev 02 авг 2024, 06:19
Раз уж тут тема про запасные части спрошу может кто знает где их закупить можно на гидромоторы и гидронасосы?
#313625 Soykin 02 авг 2024, 08:06
Вот в этом интернет-магазине https://zsk.ru/ продают запчасти аксиально-поршневых гидромоторов и гидронасосов качественные по низким ценам. Доставят в любой город России транспортной компанией. У компании которая осуществляет продажи в ассортименте есть любые запчасти, необходимые для ремонта гидронасоса, начиная от блоков цилиндров и заканчивая ремкомплектами для гидронасосов.
#313771 pushka 12 авг 2024, 11:35
Вітаю всіх! Чоловік намагається мене переконати, що нашому авто потрібно збільшити кліренс. Каже, що це покращить прохідність і комфорт. Але я в цьому зовсім не розбираюся. Хтось може пояснити, що таке кліренс і навіщо його взагалі збільшувати? Чи дійсно це важливо чи просто черговий "мужський" тюнінг? Буду вдячна за відповіді!
#313772 Tonkist 12 авг 2024, 11:40
Доброго дня! Я нещодавно збільшував кліренс на своєму авто в магазині Автопроставка в Києві, тож з радістю поясню, навіщо це потрібно. Кліренс - це відстань від найнижчої точки автомо[цензура]о дорожнього покриття. Чим більший кліренс, тим краща прохідність машини, особливо по нерівних, бездоріжжях або з глибокими ямами. Збільшення кліренсу дозволяє безпечніше долати перешкоди, зменшуючи ризик пошкодження днища чи інших вузлів. Крім того, більший кліренс підвищує комфортність їзди. Автомобіль почуватиметься впевненіше на вибоїнах, нерівностях чи бруківці, забезпечуючи плавніший хід. Це особливо актуально для наших українських доріг. В Автопроставці мені швидко та професійно встановили необхідні проставки, що збільшили кліренс. Тепер їзда стала значно комфортнішою, а ризик пошкодження днища значно знизився. Тож це не просто "чоловічий" тюнінг, а справді корисне вдосконалення авто. Рекомендую!
#314205 Yarov 24 янв 2025, 14:47
А никто не знает где можно дешево Запасные запчасти для автобусов НЕМАН купить?