Форум без ограничений (За неигровые ссылки - бан)
#314604 Bakulin 09 апр 2025, 08:04
А кто знает где купить запчасти на гусеничный экскаватор Caterpillar 319? У нас сломалась гидравлика и теперь на объекте вся работа стоит уже три дня (
Где купить на него запчасти не знаю, а вот чтобы работа не простаивала из-за поломки могу подсказать где такой самый гусеничный экскаватор Caterpillar можно взять в аренду. Это компания ооо рсг групп У них в автопарке много подобной спецтехники.
#314771 Dana 14 май 2025, 17:48
Мені також потрібні запчастини для мого авто
#314798 Mavka 16 май 2025, 16:52
А что ищете? Недавно заказала на сайте Bon.ua универсальные подкрылки , и это была удачная покупка. Они идеально подошли для моего автомобиля, качество на высоте, и установка прошла без проблем. Очень довольна результатом, они отлично защитили нижнюю часть кузова от грязи и повреждений. Рекомендую всем, кто ищет надежные автозапчасти.
#314799 Matteush 16 май 2025, 17:14
Добре всім, в кого є машина. А я тільки планую купувати. Так мрію про спортивний варіант.
#314807 Baronn 18 май 2025, 16:49
Якщо обираєте круту спортивну машину, варто звернути увагу на Порше 911 Дакар https://dealer.porsche.com/ua/kyivairport/uk-UA/Model-Pages/911-Dakar . Це унікальна позашляхова версія легендарного спорткара, яка поєднує в собі динаміку 911 та можливості для подолання складних доріг. В Україні офіційно представлено лише один такий автомобіль, і він доступний для покупки через офіційного дилера Porsche в Києві.
#314897 Dana 04 июн 2025, 14:36
Також нещодавно ремонтувала машину — довелося замінити вихрові заслонки, бо з'явилися проблеми з тягою та витратою пального. Довго шукала, де краще зробити, і зупинилася на цьому сервісі в Києві https://master.shop/vihrevye-zaslonki/city-kyiv . Все пройшло доволі швидко: спочатку зробили діагностику, підтвердили, що проблема справді у заслонках, підібрали нові й одразу ж встановили. Сподобалось, що не нав'язували зайвого, все по суті, дали гарантію. Машина тепер їде набагато краще — розгін став плавнішим, і двигун працює тихіше. Рекомендую, якщо у вас схожі симптоми або потрібно щось із впускною системою — звертайтесь, хлопці розбираються.