Форум без ограничений (За неигровые ссылки - бан)
#314451 Radoev 13 мар 2025, 09:05
А никто не подскажет электрика который сможет подключить мне кондиционер в Киеве?
Вот на этом сайте https://prombaza.com.ua/ua/g83245488-konditsionery-osaka вы сможете найти контакты специалиста который занимается в Киеве установкой кондиционеров. Делают всё быстро и качественно. Можете просто позвонить если есть вопросы Номер 380 (96) 492-40-04 Менеджер Роман
#314464 Lipson 15 мар 2025, 17:38
Шукаю надійного електрика

Я завжди звертаюся до компанії Сан Санич, коли потрібні послуги електрика, і завжди залишаюся задоволений результатом. Якось потрібно було налаштувати освітлення у квартирі, і я знову звернувся до них. Спеціаліст приїхав точно вчасно, швидко і якісно вирішив усі питання з проводкою та установкою нових розеток. Проблема була вирішена без зайвих затримок, і все працює бездоганно. Якщо вам потрібен надійний і кваліфікований електрик, раджу звертатися саме до Сан Санич — це компанія, яка дійсно надає послуги на найвищому рівні.
#314907 paulrand56 06 июн 2025, 16:15
Не так давно довелося міняти скло на телефоні, і я звернувся саме сюди — для заміна скла на телефоні. Результатом дуже задоволений: якісно, швидко і за адекватну ціну. Майстри видно, що професіонали, бо відразу пояснили всі нюанси та показали, які матеріали використовують. Рекомендую, якщо хочете уникнути зайвих проблем із ремонтом. Сам телефон після заміни працює ідеально, наче новий.