Форум без ограничений (За неигровые ссылки - бан)
Пошел работать в автосервис, но там форма печальная. Думаю не одного меня пережила, хочу нормально выглядеть даже на работе, кто продает форму для автосервиса?
#310031 vovk 09 фев 2022, 08:31
Красногорский Кирилл писал(а):Пошел работать в автосервис, но там форма печальная. Думаю не одного меня пережила, хочу нормально выглядеть даже на работе, кто продает форму для автосервиса?

Одежда должна быть удобной и хорошо выглядеть, при чём не важно, рабочая она или нет. Я думаю можно даже использовать брендовую https://charisma.ua/jacob-cohen . Ведь когда сотрудники одежды стильно, это будет повышать доверие к вашей компании.
#310469 ZAIINKA 08 авг 2022, 10:04
Это на самом деле сейчас для многих стало актуальным вопросом
#314065 Донченко 07 сен 2024, 06:33
Я бы тоже не отказался купить для своих работников в цех новую форму. Правда пока что есть другие первоочередные задачи куда придётся тратить деньги. Нужно закупить с интернет магазина https://kdmgroup.com.ua станочную оснастку. Хочу заказать самую лучшую от мировых производителей таких как TaeguTec, DEGERLI
#314118 Ireneluna 07 янв 2025, 04:47
It's tough dealing with uniform issues, especially when you want to look good at work! A well-fitting uniform can boost confidence significantly. Speaking of confidence, has anyone tried the bad parenting game? It’s a fun way to unwind and distract from daily stress. As for uniforms, perhaps checking online marketplaces or local suppliers would yield better options? Let's share our tips!
#314586 TutYa 04 апр 2025, 20:08
Потрібно виготовити шеврони для працівників автосервісу з нашим логотипом. Важливо, щоб вони були міцні, витримували активне використання та не зношувались швидко. Шукаю компанію, яка зробить шеврони з хорошою вишивкою, щоб вони добре виглядали на одязі і служили довго. Якщо хтось вже робив подібне для свого бізнесу, буду вдячний за поради та рекомендації!
#314599 Lipson 08 апр 2025, 18:42
Можу порадити компанію "Твій Дизайн", бо сам своєї команди в них замовляв шеврони Вони спеціалізуються на виготовленні шевронів з логотипами для різних галузей, і я залишився дуже задоволений їхньою роботою. Ми замовляли шеврони для працівників автосервісу, і вони дійсно виготовили дуже міцні та довговічні нашивки. Шеврони від "Твій Дизайн" не тільки чудово виглядають на одязі, але й витримують активне використання та прання без втрати якості. Вишивка чітка, кольори не вигоряють, а самі шеврони мають високу стійкість до зношування. Я був приємно здивований, що навіть після кількох місяців активного носіння вони виглядають так само, як і на початку.