Форум без ограничений (За неигровые ссылки - бан)
#313316 Zoomer 03 июл 2024, 08:26
У меня компьютер вообще без дискретной видеокарты и мне нормально. Я то в основном играю в Линейку. Каждый месяц тестирую так сказать разные топ сервера ла2 С сайта https://l2.bestgames.to/ru весь рейтинг лучших уже опробовал. На многие сервера сам отзывы у них опубликовал. Пишу только правду и указываю как плюсы так и недостатки.
#313462 Вангог 16 июл 2024, 09:22
Хочу запитати, де в Україні виготовляють друковані плати для електроніки.
#314176 rizwaan Talha 20 янв 2025, 16:02
"Thanks for sharing about t[цензура]C configurator! It's great for building custom setups, especially for performance-focused tasks like playing play to earn crypto games. Ensuring compatibility of components is crucial for smooth gameplay and mining efficiency. This tool simplifies t[цензура]rocess and helps optimize hardware for blockchain-based gaming activities."
#314295 Lipson 13 фев 2025, 19:52
Вангог писал(а):Хочу запитати, де в Україні виготовляють друковані плати для електроніки.

Шукай у спеціалізованих магазинах
#314296 Lipson 13 фев 2025, 19:57
Від себе можу підказати, де купити мишку для комп'ютера, яка буде зручною та довговічною. Я нещодавно придбав мишку саме в інтернет-магазині Жук, і залишився дуже задоволений. Модель, яку я вибрав, чудово підходить для тривалої роботи за комп'ютером і має хорошу чутливість, що дозволяє працювати без жодних зусиль. Крім того, ціни тут дуже приємні, і завжди є знижки. Також мені сподобався швидкий процес доставки, що для мене важливо, коли шукаєш якісні товари.