Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Forumdaki kırmızılı arkadaşlar

Дата: 05.05.2015 16:37:03
View Post_RollingThunder_, on 03 May 2015 - 08:50 PM, said:   Ben size bi şey yapmıyorsunuz demedim, yapmama ihtimalinizden bahsettim. Supportla haşır neşir olmuş herkes biliyor zaten supportun ne kadar ilgili alakalı oldugunu, aynı firmanın elemanı oldugunuz için sizin içinde aynı şeyi düşünebilirim. İletiyorsanız belki bize wargaming böyle bir oyun yapabiliyorken aim bot gibi ufak bi algoritmaya bile neden çözüm bulamadıgını acıklayabilirsiniz. Sizin banka kartınız bozuldugunda gidip kartı üreten firmayla mı haşır neşir olursunuz yoksa bankanın müşteri temsilcisiyle mi? Forumda siz varsınız size soruyoruz gidip Rusya'da wg ofisinden sıra numarası alıp serbe soracak halimiz yok

vuque:   Tabii ki bizlerle muhattap olduğunuz için sorularınızı bize yönlendireceksiniz, zaten bu bağlamda sorularınızı cevaplandırdım.    

View Posttanktankkimo, on 04 May 2015 - 11:24 AM, said:   Yerden göğe kadar haklısınız. Ama bu durumun da çözümü yine sizin elinizde diye düşünüyorum. Üstlerinize "insanlar WG'yi 'hiç geri dönüş olmadığı için' yetersiz görüyor" diye bir dönüş yapıyor musunuz? Yapıyorsanız üstlerinizin cevabını da paylaşın lütfen, bilelim. Developper veya test ekibinin de elinden bir şey gelmez bu konuda. "Şu tankın HD modeli hazırlansın" diye bütçeyi o tarafa yönlendiren kimse onun elinde bu güç. HD modelden önce adil oyun istiyoruz diye bağırıyor herkes ama bir bakıyoruz yeni pach ile yeni tanklar ve harita gelmiş sadece. Her türlü bot ve yasaklı mod'u engellemek teknik olarak mümkün. Elbette bunlar engellendikçe yeni açıkları bulup yeni ortaya çıkanlar gelecektir ama bu durum mücadele etmemek için bir bahane değil. Sanırım insanların sormak istediği konu "Neden bu konuda hiç bir şeyin yapılmadığı". Bu konuda sayısız mesaj gelmiştir foruma veya ticket olarak. Bu geri bildirimleri toplayıp ilettiğinizde gelen cevap nedir ou merak ediyoruz. "Üzerine çalışıyoruz" diyorlarsa ne aşamada olduklarını bilelim. "Önceliğimiz değil" diyorlarsa da bilelim. Oyunun bu kadar içindeki bir oyuncu bile tutup da bu konuyu açıyorsa bu WG'nin bilgilendirme eksikliği/isteksizliği değilde nedir?

vuque:  

View PostDeathstation, on 04 May 2015 - 04:55 PM, said: vuque siz onlara geri bildirimlerimizi iletiyorsunuz ama onlardan bir geri bildirim mi gelmiyor size sadece susuyorlar mı? Sonuçta aynı şirketin çalışanlarısınız. Developer grubundan hiç kimse size bir dönüş yapmıyor mu? Bir sonraki sürümde veya şu an için biz bir sıkıntı görmüyoruz gibisinden olumsuzda olsa bir dönüş olmuyor mu? Bu soruları ciddi anlamda soruyorum. Amacım yermek değil. Sizin söylediğinizden anladığım developerlar kimseye hesap vermek zorunda değil ne yaparlarsa bahtımıza gibi bir çıkarım oluyor.

vuque:   Bu noktada şunu söyleyebilirim; "hiç geri dönüş olmuyor" gibi bir şey söylenmesi tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır. Burada karıştırılan nokta oyun geliştiricilerinin geri dönüş yöntemlerini sizlerin belki geri dönüş şekli olarak görmemeniz olabilir. Bunu biraz daha açıklamak istiyorum. Öncelikle bizler düzenli olarak sizlerin düşüncelerinizi, geri bildirimlerinizi iletmekteyiz. Aynı şekilde diğer bölgeler ve departmanlarda bu prosedürleri uygulamaktalar. Oyun geliştiricileri bu geri bildirimleri düzenli olarak incelemekte, bildirilen konular üzerinde kendi aralarında fikir alışverişi yapmakta ve bunun sonucunda bahsi geçen konuda bir değişiklik/ekleme yapılması yönünde bir karar alındıysa önem sırasına ve başka parametrelere göre yol haritasına eklemekte ve gelecek planları içerisinde ne zaman gerçekleştirilebileceğini planlamakta.     Bu noktada bu planlar bazen paylaşılır, bazen paylaşılmaz. Bu çeşitli faktörlere göre oyun geliştiricilerimiz ve yöneticilerimiz tarafından değerlendirilir. Bu noktada paylaşılmasına karar verilen bilgiler çeşitli kanallar yolu ile sizlere duyurulmaktadır. Bunlar güncelleme notları (patch notes), sızıntılar, videolar/yayınlar, portal duyuruları/makaleleri, sosyal medya paylaşımları, forum paylaşımları/duyuruları, müşteri hizmetleri destek sayfasındaki duyurular, basın açıklamaları, röportajlar vs. gibi pek çok farklı şekilde karşımıza çıkmakta. Oyun geliştiricilerinin geri dönüşleri genellikle bu şekilde olmaktadır. Bunları geri dönüş olarak kabul etmeyerek, oyun geliştiricileri hiç geri dönüş yapmıyor demek bu sebeple yanlıştır.     Zannedildiği veya bazı oyuncularımızın olmasını istediği/beklediği gibi bizler her hafta oyun geliştiricileri ile telefonda görüşerek "Müdür oyuncular geçen hafta şundan bahsetmişti, ne oldu o durum?" şeklinde bir iletişim içerisinde değiliz. Oyun geliştiricilerinin değerlendirmeleri sonucu herhangi bir değişiklik/ekleme yapılmasına karar verilirse bu değişikliğin öncelik derecesine bağlı olarak aylar hatta yıllar sonrası için plânlanabilir. Bu sebeple biz geçen hafta bir geri bildirim yapmıştık, o konuda bir şey göremedik bir daha diye düşünmek pek sağlıklı olmamaktadır. Geri bildirimlerinize büyük önem verilemekte, oyun geliştiricilerimiz düzenli olarak bu geri bildirimleri değerlendirmektedir   Umarım bunları açıklayarak kafanızdaki bazı soruların cevap bulmasına yardımcı olabilmişimdir.   Saygılar,

Реклама | Adv