Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Vstupte o tomto Halloweenu na Temnou frontu!

Дата: 18.10.2018 15:10:50
Hugo_bear, on 17 October 2018 - 06:06 PM, said:   třeba se to letošním modem srovná :-D   ani s chatem ?

Kayi4ek:   Ne. Žádný z těchto módů nesahal na funkcionalitu chatu nebo zvuků. Chat, resp. "platforma" je, hodně zjednodušeně, součástí jiného systému, takže podobné zábavné módy nemají žádný vliv.  

View Postunhappy360, on 17 October 2018 - 07:24 PM, said:   nie je, ja som neni včerajší ani som nepadol z jahody. Len mňa netrápi, kto na čom robí. Ja len viem to, že približne od toho dátumu začali problémy. A sú tu už rok. A je to naozaj trapné, že to rok nevedia spraviť, hlavne keď majú také zisky. Podstatné je to, že hra je každým novým patchom viacej náchylnejšia na vyhadzovanie chýb o kt. sa programátorom ani len nesnívalo. Ono by to chcelo nanovo napísať celú hru v stave 1.2. A nie len po každom update preloepovať chyby, kt im tam vyskočia. Proste ma fakt nebaví, že keď idem po mape zrazu zistím, že mám o 200 HP menej, lebo ma trafil nepriateľ ale ja som nič nepočul. Alebo keď píšem kamošom do garáže a nič im nechodí. Proste základné veci. Nepovedal by som, ak by to bolo naozaj v krátkom období, alebo občas. Tie chyby pretrvávali celé patche a nič s tým nik nerobil. OK možno robil, ale mňa to netrápi, že majú naprd zamestnancov, čo to nevedia dať do poriadku. Ja som konzument a rád by som mal nejaký štandard zachovaný, aj v tom zmysle ak fungujúci chat bol 5 rokov štandard a zrazu na rok (možno menej) tento základný štandard prestal fungovať. Vidím, že si platiaci zákazník, teba takéto veci nehnevajú?   Späť k téme, a pre feedback: Kľudne by sa mohli príbehovo jednotlivé heloween akcie poprepádať do jedného príbehu, tak ako to majú v lodiach. Taktiež by som prijal, keby sa niektoré eventy znova zopakovali na obmedzené obdobie, s MK1čkou bol pekný event, či chaffe races. Karol skús sa pobaviť o tom vyššie, že ak tieto módy sú pre čo ich z času na čas neoprášiť. Na limitovanú dobu.

Kayi4ek:   No vidíš to, ale že je opravený chat nikdo nezmíní :arta:  

View PostBlueTomcat, on 18 October 2018 - 04:13 AM, said:   No takže to že se mi od té doby občas podělá zvuk a nejsem jediný komu se to stává to je asi náhoda? Bohužel hodně veteránů co by to mohlo potvrdit tu bylo úspěšně umlčeno. A co ten chat? Že se od té doby občas podělá je taky úplná náhoda? 

Kayi4ek:   Tvpje OTázka již byla zodpovězena v předchozích příspěvcích.  

View PostKoggli, on 18 October 2018 - 07:07 AM, said: Píše se tam, že se bonusy připisují k bonusům prémiového účtu to znamená, že když mám standardní účet bonusy nedostanu? To pak nemá cenu tam vůbec jezdit.  A kde jsou teda ty ostatní hratelné tanky???  Sliby, chyby. :angry:  

Kayi4ek:   Bohužel to nakonec neprošlo :-/ V módu měly původně být tři hratelné tanky. Já veděl, proč jsem řekl "asi bych neměl".   Bonusy jsou samozřejmě dostupné pro všechny.  

View Postunhappy360, on 18 October 2018 - 06:23 AM, said: jednej veci nerozumiem. Nakoniec dostanem odmenu v podobe kamufláže, odznaku a nápisov. Ale čo je to tých +50%k *XP atď? 

Kayi4ek:   Jedná se o osobní zálohy.
 

View PostIdahou, on 18 October 2018 - 07:30 AM, said: Ano, v duchu rychlokvašení a ještě větší devastace hry dostaneš za každou odehranou úroveň bonus k XP a volným XP v každé odehrané bitvě v každém módu.


View PostVikto_r, on 18 October 2018 - 08:12 AM, said: Odveci otázka, ale ako sa dostanem do toho módu? Nemám v garáži tank, akurát info o móde ako takom, asi mi niečo uniklo?

Kayi4ek:   Zkus filtry v garáži.

View Postglock17, on 18 October 2018 - 08:59 AM, said: To se jako dá za 1 den udělat ne víc než 1 level, jak psal Huskky18? Nasbíraný sliz se rozděluje jak? Každému jen tolik, kolik sám nasbíral, nebo celkový objem slizu děleno pěti? Vyžírání killů je v randomech běžné, nemám ho rád a jestli bude i v tomhle modu, tak se na něj asi vybodnu.  
  P.S. Dá se na toho Revenanta nasadit stabík nebo je to jen přebarvená MT-25 v topu s mizerným gunhandlingem? Za odpovědi děkuji, nemohu hrát, bo jsem v háku a mám než malou (webovou) pauzu.

Kayi4ek:   Zaslužte si vaše dobroty Každý kus zelené hmoty, který přivezete zpět do trezoru, se na konci bitvy připíše k celkovému množství nasbíranému vaší jednotkou. Konečné množství pak bude přesnou hodnotou, kterou získá každý tankista na bojišti. Nezapomeňte však, že je to vaše aktivní zapojení do bitvy, co vám zajistí odměnu. Když zůstanete stát na základně, nic vám to nepřinese.

View Postunhappy360, on 18 October 2018 - 11:37 AM, said:  

Kayi4ek:   Každý vidí zábavu jinak. Někdo vidí zábavu v přispívání na fórum, někdo vidí zábavu v hraní podobných módů. Pokud to není tvůj šálek čaje, moc mě to mrzí, ale hra nabízí daleko víc, než jen tento mód.

Реклама | Adv