Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Dotazy k individuálním misím jednotlivých hráčů

Дата: 19.07.2018 12:44:39
View PostJmeno1, on 16 July 2018 - 10:08 AM, said: Tohle platí především na CM, případně Sstyx.   Narazil jsem na zajímavé info, kdy se WG EU snaží motivovat hráče individuálními misemi, ale ne plošně, ale skutečně jen pro určité hráče. Existuje mise pro dlouhodobé hráče, kteří sbíráním tokenů prokazují svoji loajalitu a získají drobné odměny:   Na druhou stranu existují zase mise především pro nováčky, kteří se vrátí k účtu po měsíci a dostanou na 100 her dvojnásobky a po odehraní 35 her 3 dny PÚ.   Pomíjím teď fakt, že jakožto dlouhodobý hráč a sponzor nedostávám nic, ale zajímá mne systém přidělování těchto misí a odměn. Navíc je zjevné, že výrazně větší odměny jsou za minimální hraní a naopak dlouhodobí hráči a sponzoři jsou odměňování minimálně. Uvítal bych osvětlení logiky WG EU jak tyto mise nastavuje.   A když už jsem u těch dotazů, tak ještě jeden. Založil jsem na zkoušku druhý účet pro manželku jako svého rekruta. Odjel jsem tam pár bitev a půl roku na něj nešáhl. Každý hráč má možnost na 5 rekrutů, takže mi logicky zůstaly 4 možnosti dalších rekrutů. Teď po 1/2 roce nehraní nového účtu jsem se chtěl na něco podívat a když jsem se vrátil na stránky WoT, tak mne čekala tato notifikace: Jaké je nastavení zase tady? Jakých výsledků musí rekrut dosáhnout, aby bylo umožněno mít dalšího? Můžu tedy mít dalších pět nových rekrutů, dohromady tedy už 6.

Kayi4ek:   Na druhou stranu existují zase mise především pro nováčky, kteří se vrátí k účtu po měsíci a dostanou na 100 her dvojnásobky a po odehraní 35 her 3 dny PÚ.   Pomíjím teď fakt, že jakožto dlouhodobý hráč a sponzor nedostávám nic, ale zajímá mne systém přidělování těchto misí a odměn. Navíc je zjevné, že výrazně větší odměny jsou za minimální hraní a naopak dlouhodobí hráči a sponzoři jsou odměňování minimálně. Uvítal bych osvětlení logiky WG EU jak tyto mise nastavuje.   A když už jsem u těch dotazů, tak ještě jeden. Založil jsem na zkoušku druhý účet pro manželku jako svého rekruta. Odjel jsem tam pár bitev a půl roku na něj nešáhl. Každý hráč má možnost na 5 rekrutů, takže mi logicky zůstaly 4 možnosti dalších rekrutů. Teď po 1/2 roce nehraní nového účtu jsem se chtěl na něco podívat a když jsem se vrátil na stránky WoT, tak mne čekala tato notifikace: Jaké je nastavení zase tady? Jakých výsledků musí rekrut dosáhnout, aby bylo umožněno mít dalšího? Můžu tedy mít dalších pět nových rekrutů, dohromady tedy už 6.   Ahoj,

omlouvám se za pozdní odpověď. Sstyx ti odpověděla na první otázku stejně, jako bych ti odpověděl já:  

View PostSstyx, on 16 July 2018 - 09:56 PM, said: Ahoj, momentálně ti můžu dát odpověď na první otázku a to je karta s misemi.   Tyto mise se vyskytují pouze ve hře, resp. by měli jít získat pouze tam. Jsou pro různé hráče s různými kritérii či podmínkami pro obdržení, jaké to ti neřeknu, protože to sama nevím. Není tedy podmínkou být ani tak docela veterán ani nováček k tomu, abys jí získal, těch kritérii tam bude asi více a různí se. V podstatě o nich nevíš, dokud se ti nějaká taková neaktivuje.     Dá se říci, že je to takové tajné velikonoční vejce ( pokud jsi četl Ready Player One, pak víš co mám zhruba na mysli tím vejcem:) ) . Doufám, že to aspoň trochu "pomohlo" objasnit o to se jedná.

Kayi4ek:  

View PostJmeno1, on 16 July 2018 - 10:08 AM, said:   A když už jsem u těch dotazů, tak ještě jeden. Založil jsem na zkoušku druhý účet pro manželku jako svého rekruta. Odjel jsem tam pár bitev a půl roku na něj nešáhl. Každý hráč má možnost na 5 rekrutů, takže mi logicky zůstaly 4 možnosti dalších rekrutů. Teď po 1/2 roce nehraní nového účtu jsem se chtěl na něco podívat a když jsem se vrátil na stránky WoT, tak mne čekala tato notifikace: Jaké je nastavení zase tady? Jakých výsledků musí rekrut dosáhnout, aby bylo umožněno mít dalšího? Můžu tedy mít dalších pět nových rekrutů, dohromady tedy už 6.

Kayi4ek: A když už jsem u těch dotazů, tak ještě jeden. Založil jsem na zkoušku druhý účet pro manželku jako svého rekruta. Odjel jsem tam pár bitev a půl roku na něj nešáhl. Každý hráč má možnost na 5 rekrutů, takže mi logicky zůstaly 4 možnosti dalších rekrutů. Teď po 1/2 roce nehraní nového účtu jsem se chtěl na něco podívat a když jsem se vrátil na stránky WoT, tak mne čekala tato notifikace: Jaké je nastavení zase tady? Jakých výsledků musí rekrut dosáhnout, aby bylo umožněno mít dalšího? Můžu tedy mít dalších pět nových rekrutů, dohromady tedy už 6.   Ta první věta je spíše taková motivační a druhá věta je vysvětlená zde:         :honoring:

Реклама | Adv