Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Otestujte změny režimu Opevnění!

Дата: 18.01.2018 18:07:10
View PostCtvrtmi3, on 18 January 2018 - 11:36 AM, said: Můj názor je, že tahle politika nebude fungovat, formát Tieru X 10v10 vás nepřipraví na ofenzívy, za které si vyděláváte nejvíc kostiček. Zase na druhou stranu slabší klany mají šanci si zahrát odřady Tieru X, ale už to nemusí být o klanu , ale může si to založit každej Jouda se svejma kamarádama, tudíž jste právě kompletně pohřbili týmové hry, navíc úroveň šarvátek se sníží. Další věc odřady Tieru VIII a Tieru X se od sebe vůbec nerozlišují, akorát v Tieru 8 je to Pay to Win. Jak jsem říkal odřady nás nyní nepřipraví na ofenzívy, protože se nemáme šanci sehrát všichni se všema. Já absolutně chápu malé klany nás je sice 80, ale klanová aktivita je úplně mimo, sotva jsme skládali Tier X odřad či ofenzívu, ale pro mě osobně jako velitele těchto šarvátek se tento gamemode stal odpadem, protože není šance natrénovat hráče a navíc 15v15 bylo těžší a je těžší na velení než 10v10 což znamená, že opět ani velitelé kromě ofenzív nemají kde trénovat (leda výcvikovka, ale na to je potřeba 30 hráčů celkem minimálně). K věcem, že nejsou hráči nebo se tento gamemode nehraje, důvod není počty aktivních hráčů, ale atraktivita jak jste již četli v mnoha příspěvcích, Odřady Tieru X vám dali leda zkušenosti do dalších odřadů a bedny (ne expy), což znamená, že ve hře Tieru X 10v10 i 15v15 pořád budete prodělávat bez PU. Tady je zakopanej pes, aby se odřaday Tieru X hráli víc musíte přidat víc kreditů za výhru/prohru víc expů nebo bony, či jinačí odměny (bedny), tohle by tomuhle gamemodu hodně pomohlo, taky by to chtělo ve formátu 15v15 hodit legionáře aspoň na 7, myslím že by to mohlo stačit. Následně je samozřejmě problém i u Tieru 8, jelikož odřady Tieru 8 jsou Pay to Win jeden klan si vezme 8 defenderů a 2 GF (M41 90 GF) a je jasné kdo vyhraje což znamená, kdyby se zakázali nebo úplně smazali tyhle tanky z gamemodu/hry tak by to vůbec neuškodilo a rovnou by to rebalancovalo odřady. Doufám, že jsem nenapsal žádnou hloupost a nekřivdím si tady a taky doufám, že vaše hráčská podpora vyřídí tyto příspěvky, protože za mě vaše změny poslední roky nejsou vůbec dobré.  

Ivana_Drago:  

View PostZLOBR_X, on 18 January 2018 - 03:31 PM, said: Změna formátu na  10x10 , je  naprosto nesmyslná z  několika důvodů,  jednak  se  sníží  taktická  schopnost  vest bitvu  z několika  stran a   vše  bude  nahrávat defenzivnímu stylu hry. Například pokud  bránící tým   dobře  schová  dvě  neviditelná TDéčka  typu strv   103B  a  že  neviditelná   jsou  a  spotne  druhý  team  tak  dokáže  udělat  rozhodují  rozdíl  v DMG .A  týmy  budou  nuceni   jezdit  pohromadě, čím se stanou  snadnějším terčem pro  bránicí tým . Dále  se   zvýší  nároky  na  počet bojových  důstojníků  co umí  velet což  v případě našeho klanu je  o  víkendu  50 aktivních hráčů ,  což znamená  zakládat  5x ofenzívu   místo  3  což  v  rámci  klanu  bude  znamenat  pouze  chaos ... A   pokud  budu  chtít  jezdit  v  10    tak si  budu hrát  8 tier  a nemusím  expit   10tier  což  po  finanční  stránce,   budou  lépe  vycházet  8tiery protože   tam jsou  premiáky  + zálohy  klanu.  Co  se  týká  legionářů  navýšení  jejich   počtu  se  nic nezlepšilo , protože  pro  klan   je  velmi  důležitá  sehranost   a  sehrávání  lidí  v klanu a  budou  upřednostnovat   své   klanové  lidi,  k  čemu  by  bylo  aby hráli  4 klanový  a  6  legionářů ??  Takže  za  mě  říkám  NE  ..   To  už by  bylo  lepší   posunout  týmovky  na  tier  X +  jedna  VIII..   Jinak  přeji  hezký  den 

Ivana_Drago:  

View PostPivas, on 18 January 2018 - 03:19 PM, said: Máte tu další úžasný nápad od WG.Po obrovském úspěchů s módem 30v30 zase někoho u WG napadlo udělat 10v10. OMG proč? Kam na ty nápady chodí? Ofenzíva 375 190 za body válečný hry? Takže cílem je  v sobotu hrát 10v10,protože za stejnou bodu jste schopni odjet více SH X než pár bitev na ofenzívách.Máme tu na výběr hromadu variací turnaje 1v1,2v2 3v3 7v7. Dále 6v6,10v10,15v15,30v30 ještě chybí 60v60 ne? Za mě osobně velice špatný nápad.Je fuk co tu napíšeme stejně to nikdo číst nebude :teethhappy:   Uninstall úspěšně proběhl :great:  

Ivana_Drago:     Ahoj,   díky za doplnění zpětné vazby. Jak jsem psala, vlákno čteme a sledujeme. Já budu příští týden na služební cestě, ale můj kolega YabbaCoe se sem v pondělí vrátí a bude dělat report, takže pokud byste měli ještě cokoli dalšího k tomuto tématu, napiště nám. :honoring:      

Реклама | Adv