Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

Aktualizace 9.21 - Hlášení chyb

Дата: 14.12.2017 17:40:22
View PostJirgenM, on 13 December 2017 - 12:06 PM, said: Tak s příchodem nového britského TD a nového rozhraní Vnějšího vzhledu mi z britské Hvězdy smrti zmizlo digi kamo, respektive vím, že by mělo být automaticky přesunutý do skladu, jenže tam není! Takže milé WG, co s tím uděláte?! .....očividně je to BUG....u žádného jiného národu tento problém nenastal.   Rád, OPRAVDU RÁD, bych dostal nějakou zpětnou vazbu, když chcete sbírat postřehy, názory a chyby z aktualizace.

Ivana_Drago: Zdravím JirgeneM,
kamufláž z Hvězdy smrti byla přesunuta na Badger, nikoli do skladu: https://worldoftanks...s/fv217-badger/  

View Postprcek01, on 13 December 2017 - 12:07 PM, said: Milá Ivano_Drago, taková otázka : Má vůbec cenu sem ty chyby hlásit ? Pokud se podívám zpětně, tak u předešlé aktualizace chyby neopravovali. Jen to vyzáplatovali aby hra nějak fungovala. Člověk si říkal, záplatujou aby měli čas na to dát dohromady tu novou aktualizaci. Ale je to taková banda diletantů, že světe div se nová aktualizace vykazuje ty samé chyby jako předešlá. Jen přidali nové tanky a zmizeli ti dva strašáci z garáže. Tak proč sem hlásit chyby? Opětovně se sem píše to samé co u předešlé aktualizace. Tak proč se opakovat. Ať si ten odpad programátorů, co tam zbyl přečte hlášení chyb z předešlé aktualizace a začnou makat, ať ta hra konečně funguje jak má.

Ivana_Drago: Ahoj prcku, chápu kam tvůj dotaz směřuje. Hlásit sem chyby má určitě smysl. I když se ne na vše, co hráči reportují daří rychle reagovat, je pro nás důležité vědět, jaké problémy se v komunitě objevují a potvrzuji, že vaše hlášení čteme a posíláme směrem do vývoje :honoring:    

View PostLorryCZ, on 13 December 2017 - 01:37 PM, said: Nemohu vůbec spustit hru. Mám to považovat za drobnost nebo chybu hodnou nahlášení sem?  Má to vůbec smysl sem něco hlásit, když s každou aktualizací to jde s hrou ze stále většího kopce? To ti vývojáři myslí vážně, nebo je to nějaká zkouška toho, co vydržíme?

Ivana_Drago: Ahoj LorryCZ,
bohužel tady na fóru a s takovým minimem informací tvůj problém nevyřešíme. Příčiny proč ti hra nejde spustit mohou být různé a těžko takto hádat, o co přesně jde ve tvém případě. Obrať se prosím na naší technickou podporu (ticket můžeš založit v češtině: https://eu.wargaming...support/tickets) a uveď maximum informací ohledně tvé PC sestavy a OS.  

View PostSparhawk007, on 13 December 2017 - 06:12 PM, said: Neví někdo jakou logiku zase WG použil v této aktualizaci? Měl jsem tady někde tu jednu tankistku jako kompenzaci za nefunkční osobní mise co se objevovala nepochopitelně v centru oznámení. Teď jí to zas někam přehodilo? A kam?

Ivana_Drago: Ahoj, co se týče členky ženské posádky tanku, byla hráčům udělana jako kompenzace za problémy s osobními misemive verzi 9.20.1.
Téma se tady na fóru diskutovalo a o tom, do kdy bude možné si ji vyzvednout jsme informovali např. zde.   Máte ale pravdu, že tuto informaci bylo nutné "vydolovat" v útrobách fóra. Pošlu dále zpětnou vazbu ohledně způsobu, kterým se podobné informace sdílejí, s doporučením, že byste rádi podobné informace viděli přímo ve hře. :honoring:  

View Postfranta1, on 13 December 2017 - 07:06 PM, said: A já myslel, že máme hlásit chyby v současné verzi 9.21. Nějak se v tom začínám ztrácet.

Ivana_Drago: Ahoj franta1, máš pravdu, v popisku byla chyba, díky za upozornění - opraveno! Samozřejmě se jedná o zpětnou vazbu týkající se aktuální verze 9.21 :)  

View Postpepex1812, on 13 December 2017 - 01:44 PM, said: V bitke uplne vypadne zvuk v  garáži ide?   Pridávam sa - takisto mám rovnakú chybu. V garáži ide zvuk normálne, ale po spustení bitky po 20-30 sekundách najprv vypne ľavý reproduktor a po ďalších 20-30 sekundách vypne aj pravý. Už som písal na podporu.

Ivana_Drago:  

View PostQmark, on 13 December 2017 - 09:08 PM, said: Zvuk penetrácie niekedy nieje počuť.Maximálne niečo tlmené.

Ivana_Drago:  
Zdravím pánové, děkuji za report problému se zvukem! Bude nahlášen :honoring:    

View Postpatrikos68, on 13 December 2017 - 11:46 PM, said: Chat nefunguje,napisem,pride odpoved no nic nevidim. Nic ste neopravili,problem stale pretrvava.Chtěl jsem začít slovy " dobrý den " no po spuštění klienta jsem tak záměrně neudělal. Jedna vysoce frekventovaná otázka: Kdy najdete a zaplatíte opravdového programátora, kterej vám dokáže odstranit dlouho trvající problémy s kontakty? Za tohle si necháváte platit u online komunitní hry? Do kdy pánové , do kdy?

Ivana_Drago: Ahoj, díky za nahlášení. Víme, že se někteří hráči po aktualizaci opět setkali s tímto problémem a situaci sledujeme.

View Postpeky1128, on 14 December 2017 - 10:31 AM, said:

Ivana_Drago:

View Postivino77, on 13 December 2017 - 12:01 PM, said:

Ivana_Drago:

Реклама | Adv