Реклама | Adv
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
  • Rotator
Сообщения форума
Реклама | Adv

İllegal Modlar Konusunda WG'nin Son Açıklamaları

Дата: 02.03.2015 19:51:56
View Postozdegenc, on 28 February 2015 - 08:03 PM, said: 1- kendimizce karar verebileceğiz bu yasak mı değil mi yada avantaj sağlıyor mu ? sağlamıyor mu ? = nişan modundan tutunda karşı tankın dolum süresini gösteren moda kadar gold atıp atmadığından tutunda tankın yönünü göstren moda kadar bir çok mod var. bunların her biri bir avantaj sağlıyor. avantajın boyutu ne kadar olabilir diye biz mi tayin edeceğiz ? kişi zaten bunları bir avantaj sağladığı için kullanıyor. bu durumda kişinin lehine olan bir şeyden kişi sadece olurda es keza denk gelirse ban yerim diyip sizce vaz geçer mi ?    2- piyasada bir çok  mod dolaşıyor. hatta bazılarında ru da yasak diyede belirtiyor. peki ru da yasak olan bir mod neden başka sunucularda serbest ? sunucuya göre yasaklı mod olup olmadığı değişebiliyor mu ?   3- önceden bazı şeyler şeref salonunda görülebiliyordu. burada günlük katılan savaş sayısı vardı ve bazıları anormal derecede abartılıydı. yani normal bir oyuncunun oynayamayacağı bir sayıda rakamlar çıkıyordu. bu neden kaldırıldı ? ben buradan bakıp bir kaç kişiye ticket atmıştım.    4- 20 k savaş yapan bir oyuncu 300 ve altı WN8 e sahip ise sizce bu adamın bot kullandığı açık değil midir ? WG sadece buna göre bir değerlendirme yapsa bir çok BOT OYUNCU ban yer. bu konuda bir çalışma var mı ?    5- sizlere mod yüklemeden önce link verip sorabilir miyiz ? bu installerin içinde EU sunucusu için yasaklı bir mod var mı diye ?  

Ishtara:   1- Burada Ectar'ın yaptığı açıklamayı aynen kullanıyorum: "Hesabınıza ne yükleyeceğinizin kontrolü sizdedir. Bir eklentinin adaletsiz olduğunu düşünüyorsanız o zaman kullanmayın, bu durumda bu konuda size bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağından endişe duymak zorunda kalmazsınız." 2- Yasaklı modlar sunucuya göre değişiyor evet. RU sunucusunun aldığı kararı biz almadık ve SEA sunucusu da almadı. 3- Bu sorunuzun cevabını bilmiyorum ama öğreneceğim. 4- Hayır böyle bir çalışma yok ve olmayacak. AFK ve Botları tespit eden kendi sistemimiz var düzenli olarak bu hesaplar kapatılıyor. Bu konuda açıklamamızı daha önce portal üzerinden yapmıştık. 5- Sormanızın bir anlamı olmaz, tercihi sizin yargınıza bırakıyoruz  

View PostKiller_Shadow, on 02 March 2015 - 09:38 AM, said: Hileli programların kullanımından WG'nin ticari kar sağlamadığını söyleyebiliyor musunuz? HAYIR. İşte saçmalığın daniskası burada.  

Ishtara:   Wargaming hileli program kullanımından ticari kar sağlamamaktadır.    Bunlar dışında konu hakkındaki gerekli açıklama vuque tarafından yapılmıştır arkadaşlar:  

View Postvuque, on 28 February 2015 - 07:45 PM, said: Öncelikle bir konuya açıklık getirelim; Modları ve eklentileri umursamamamız gibi bir durum söz konusu değil. Bizlerde en az öbür sunucularımız kadar bu konuya önem vermekteyiz. Bu noktada sizler "ancak şu sunucu yasaklı modların listesini yapıyor" veya "öteki sunucu bunu bunu yapıyor ama Avrupa sunucusu yapmıyor" gibi söylemlere girişmeden önce elimizde olan teknik imkanların diğer sunucuların elindeki ile aynı olduğunu ve oyunu adil olarak oynamak istemeyen oyuncuların peşinde olduğumuzu söylemem gerekmektedir.     Oyuncularımız olarak sizlerin kendi muhakeme yeteneğinizi kullanarak neyin adil neyin adil olmadığını ayırabileceğinize inanıyoruz ve bu tarz konularda kendi muhakemenizi yaparak adil olmadığını düşündüğünüz eklentileri kullanmamanız gerektiğini, eğer kullanırsanız cezalandırılabileceğinizi bildiğinizi düşünüyoruz. Adil olmayan eklentiler kullanan oyuncular takip edilmekte ve cezalandırılmakta. Bu işlemlerin nasıl olduğunu teknik detaylarıyla ne yazık ki sizlerle paylaşamam ancak adil olarak oynamayan oyuncular eninde sonunda yakayı ele vermektedirler. Şu anda adil olarak oynamayan bir oyuncu ohh yakalanmadım rahatım diye düşünmesin çünkü yakalandığında üzücü sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalacaktır. Müşteri hizmetleri departmanı ile bir oyuncunun arasında geçen konuşmaya referans verdiğinizi görmekteyim ancak bu noktada müşteri hizmetleri ile yapılan görüşmelerin kişisel ve özel olduğunu, paylaşılmaması gerektiğini hatırlatmam gerekmektedir. Bu şekilde kişisel ve özel olan bir konuda konuşmamız ne yazık ki mümkün değildir. Herhangi bir şikayetiniz varsa bunu müşteri hizmetleri ile bilet oluşturarak görüşmelisiniz.   Bu noktada şöyle bir örnek verebilirim, süpermarketten şeker çalabilir ve yakalanmayabilirsiniz, bir kaç defa daha yaptığınızda da yakalanmamanız söz konusu olabilir ancak bunu sürekli yaparsanız yakalanmayacağınız ve yakalandığınızda üzücü sonuçlarla karşılaşmayacağınız anlamına gelmemektedir. Oyunu adil olarak oynamak istemeyen oyuncular her zaman için takip listemizdedir ve bu oyuncular hakkında gerekli takipler yapılmakta ve uygun görülen yaptırımlar uygulanmaktadır.   Sizlerin geri bildirimlerini düzenli olarak ilettiğimizi ve istek/önerilerinizin bizler için önemli olduğunu, sizlerden gelen herhangi bir geri bildirimi görmezden gelmemizin söz konusu olamayacağını söylemem gerekmektedir.    

Ishtara:

Реклама | Adv